*6η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 1,5 ημίχρονο στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας σήμερα 27/09!

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-1 της Ίντερ ως φιλοξενούμενη. Ο Πούλισικ άνοιξε το σκορ στο 10′, απάντησε ο Ντιμάρκο για τους “νερατζούρι” στο 27′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκάμπια στο 89′.

Αφεντικό της πόλης αποτελεί η Μίλαν από την προηγούμενη βδομάδα και μέχρι το επόμενο “Derby della Madonnina”. Το συγκρότημα του Φονσέκα κατάφερε να ρεφάρει τη βαρύτατη ήττα από τη Λίβερπουλ στο “San Siro” πετώντας δικαιότατα νοκ άουτ τη συμπολίτισσα Ίντερ με κεφαλιά του Γκάμπια, δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Εξαιρετική εμφάνιση απ’ τους “ροσονέρι”, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να “καθαρίσουν” νωρίτερα, αναγκάζοντας σε έξι αποκρούσεις τον Ζόμερ. Παράλληλα έβαλαν τέλος σε αρνητικό σερί έξι ηττών από την Ίντερ ανεβάζοντας κατακόρυφα ψυχολογία και ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων.

“Δεν ήμασταν η χειρότερη ομάδα πριν τη νίκη στο ντέρμπι και, προφανώς, δεν γίναμε η καλύτερη μετά από αυτή”, ανέφερε ο προπονητής Φονσέκα που, ουσιαστικά, έσωσε το… τομάρι του, καθώς σε περίπτωση ήττας αναμενόταν να αποτελέσει παρελθόν. Η Μίλαν παραμένει αήττητη σε 12 αναμετρήσεις με τη Λέτσε (7-5-0), την προηγούμενη σεζόν επικράτησε αυτής με 3-0 μπροστά στο κοινό της. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μοράτα στο βασικό σχήμα, σε ρόλο 10αριου θα παίξει ο Λόφτους-Τσικ. Την Τρίτη (1/10) φιλοξενείται από τη Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΙΛΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΕΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από τη Σασουόλο. Σκόραραν οι Μουχαρέμοβιτς (13′) και Ντ’ Αντρέα (79′).

Πραγματοποιώντας αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της, η Λέτσε τέθηκε νοκ άουτ από τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας μεσοβδόμαδα γνωρίζοντας την ήττα απ’ τη Σασουόλο. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ νωρίς, είχε ένα διάστημα που πίεσε για την ισοφάριση, προτού ο Ντ’ Αντρέα την “καθαρίσει” με τρομερή ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ.

Τρεις αναμετρήσεις κράτησε το αήττητο σερί των “τζιαλορόσι” (1-2-0), την προηγούμενη βδομάδα έχασαν μέσα από τα χέρια τους τη νίκη επί της Πάρμα, πλήρωσαν την αμυντική αδράνειά τους στα τελευταία λεπτά δεχόμενη την ισοφάριση στην εκπνοή των καθυστερήσεων (2-2 εντός).

“Είχαμε ελάχιστες μέρες για να προετοιμαστούμε για τη Μίλαν. Δεν θέλαμε να αποκλειστούμε, πρέπει να πάρουμε τα κατάλληλα μαθήματα”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Γκότι. Η Λέτσε πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε 18 επισκέψεις της στην έδρα της Μίλαν (τρεις ισοπαλίες, 14 ήττες / διαφορά γκολ 10-41): Τον Οκτώβριο 1997 με 2-1.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Μίλαν – Λέτσε από τους Betarades!

ΛΕΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΙΛΑΝ – ΛΕΤΣΕ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ