*5η αγωνιστική

*GG στα 10/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (5-1) από την Στουτγκάρδη. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Ουντάβ (4′), Ντεμίροβιτς (21′) και Μιλό (62′), προτού μειώσει ο Γκιρασί (75′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Τουρέ (80′) και Ουντάβ (90′).

Κάτι περισσότερο από θλιβερή παρουσιάστηκε η Ντόρτμουντ στην έδρα της Στουτγκάρδης, η οποία την ανάγκασε να μαζέψει πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα της. Βάσει της αγωνιστικής εικόνας των δύο ομάδων θα μπορούσε να δεχτεί τουλάχιστον άλλα δύο, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 3.39 xGoals έναντι 0.66 των “κιτρινόμαυρων”.

Σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Γκιρασί μειώνοντας, απλά, προσωρινά. Εμφατική η πρώτη φετινή ήττα για το συγκρότημα του Σαχίν, προηγήθηκαν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αναμετρήσεις. Απόψε καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του υποδεχόμενο την Μπόχουμ στο “Signal Iduna Park”. Στις τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Ανεξαρτήτως αντιπάλου διατηρείται αήττητη σε 37 εντός έδρας αγωνιστικές που έδωσε Παρασκευή (28-9-0): Πρέπει να γυρίσουμε στον Ιανουάριο 2004 για να βρούμε την τελευταία σχετική ήττα από τη Σάλκε (1-0). Ξεχωρίζει ο Γκίτενς που, ερχόμενο από τον πάγκο, έχει εμπλοκή σε πέντε γκολ απ’ το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις (πέτυχε τέσσερα, μία ασίστ). Την Τρίτη (1/10) υποδέχεται τη Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Πέτυχε 2+ γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με τη Χόλσταϊν Κίελ. Ο Πίχλερ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (15′), προτού ανατρέψουν τα δεδομένα οι Μπέρο (22′) και Ντάσνερ (35′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ματσίνο στο 89′.

Ούτε απέναντι στη νεοφερμένη Χόλσταϊν Κίελ κατάφερε να σπάσει το ρόδι στη φετινή σεζόν η Μπόχουμ, πετώντας άλλους δύο βαθμούς μπροστά στο κοινό της. Δέχτηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ στο 15′, στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της ανατρέποντας τα δεδομένα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Κράτησε παθητικό ρόλο στο δεύτερο, ισοφαρίστηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ και έφτασε μία ανάσα από το 3-2 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πάνεβιγκ με κεφαλιά τράνταξε το δεξί δοκάρι. Πρώτος βαθμός στην Μπουντεσλίγκα για την Μπόχουμ που παραμένει δίχως νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές για 8η φορά στην ιστορία της.

Σε κάθε μία από αυτές εξασφάλισε στο τέλος την παραμονή της. Δεν έχει πανηγυρίσει περισσότερα “διπλά” κόντρα σε άλλη αντίπαλο, σε σχέση με την Ντόρτμουντ (6). Παράλληλα έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς στην έδρα αυτής. Στις 13 τελευταίες αγωνιστικές επικράτησε μόνο της Ουνιόν Βερολίνου (4-3) στις 5 Μαΐου (δύο ισοπαλίες, δέκα ήττες).

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ