*1η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

*Η Νις ηττήθηκε στα πέντε από τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία, έχοντας παράλληλα και τρεις νίκες που πέτυχε ως γηπεδούχος.

*Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε στα δυο από τα οκτώ συνολικά παιχνίδια με αντιπάλους από τη Γαλλία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στα οποία είχε ακόμη μια ισοπαλία και πέντε ήττες.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League για σήμερα Τετάρτη (25/09)!

ΝΙΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 8-0 επί της Σεντ Ετιέν, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Μπατουμπινσικά (αυτ. 4′), Εντομπελέ (7′), Τσο (24′), Μουκοκό (26′, 39′), Γκεσάντ (36′), Ντιόπ (75′) και Ροσάριο (πεν. 86′).

“Άστραψε και βρόντηξε” η Νις, επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο στις επιτυχίες μετά και την ήττα με 2-0 στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ. Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Φρανκ Εζ υποδέχθηκε τη Σεντ Ετιέν, την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 8-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να είναι ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μπήκε αρκετά δυναμικά και μέχρι την ανάπαυλα ουσιαστικά είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι, έχοντας πάρει σαφές προβάδισμα με 6-0. Κατέβασε ταχύτητα στην πορεία και αφού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, σκόραρε ακόμη δυο φορές προς το φινάλε.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή της νίκη μετά και τις πέντε πρώτες στροφές, έχοντας προηγηθεί εκείνη με 1-4 επί της Ανζέ (01/09). Με επτά βαθμούς μέχρι τώρα, δεν δείχνει την απαιτούμενη σταθερότητα, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (28/09), θα παίξει στην έδρα της Λανς. Εξασφάλισε το απευθείας εισιτήριο για την league phase του Γιουρόπα Λιγκ, μετά και την πέμπτη θέση που κατέλαβε στο προηγούμενο πρωτάθλημα Γαλλίας.

Επιστρέφει έτσι στην Ευρώπη, μετά και την περσινή της απουσία από αυτή. Αμφίβολος δίνεται για το αποψινό παιχνίδι ο Μοχαμέντ-Αλί Τσο, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στις τελευταίες προπονήσεις.

Νις Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 5/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Βαγιαδολίδ, για το πρωτάθλημα.

Σε περίοδο κρίσης βρίσκεται η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία έρχεται από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη στις υποχρεώσεις της, με δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στον πιο πρόσφατο, το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουακίλ φιλοξενήθηκε από τη Βαγιαδολίδ, με την οποία έμειναν στο μηδέν, για το πρωτάθλημα.

Προβλημάτισε για ακόμη μια φορά με την εμφάνιση της και παρότι δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, “πλήρωσε” την επιπολαιότητα των παικτών της και δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω. Μοιραίος ο Μπέκερ, ο οποίος έχασε δυο μοναδικές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε και δοκάρι στο 72ο λεπτό.

Τέταρτο σερί ματς που παραμένει “άσφαιρη”, ενώ πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά τις δυο ήττες που υπέστη κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης (0-2 εντός) και Μαγιόρκα (1-0 εκτός). Είναι έτσι μόλις στους πέντε βαθμούς μέχρι τώρα, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (28/09) θα υποδεχθεί τη Βαλένθια. Εξασφάλισε το απευθείας εισιτήριο για την league phase του Γιουρόπα Λιγκ, μετά και την έκτη θέση που κατέλαβε στο προηγούμενο πρωτάθλημα Ισπανίας.

“Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, με καλούς και γρήγορους παίκτες, που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι σύμπτωση ότι σκόραραν οκτώ τέρματα στο τελευταίο παιχνίδι, κάτι που μαρτυρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το καλύτερο μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”, δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Επιστροφή στην αποστολή για τον Οδριοθόλα, που απουσίασε από το τελευταίο, αλλά και για τους Χάβι Λόπες και Μπράις Μέντες που έχουν αναρρώσει. Εκτός μάχης τέθηκε ο φορ Ουμάρ Σαντίκ, ενώ στα “πιτς” είναι και οι Χαμαρί Τραορέ και Ζακαριάν.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νις – Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ