*Τέταρτος γύρος του κυπέλλου Ελλάδος. Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Σε φιλικό στις 28/8: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή 1-0

*Οι δύο ομάδες εντός 25ετίας έχουν συναντηθεί σε επίσημο επίπεδο μόνο την σεζόν 2019-20 (1-1-0).

Δείτε τα προγνωστικα για στοιχημα της Τετάρτης (25/09)!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 0-1 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εκτός έδρας την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ πέτυχε ο Γκίνο με πέναλτι στο 68′.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του ΠΑΣ Γιάννινα στην φετινή Superleague 2, αφού επικράτησε έστω και δύσκολα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 0-1. Κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, οι Ηπειρώτες έδειξαν μπλοκαρισμένοι από το αμυντικό παιχνίδι των γηπεδούχων και είχαν λίγες καλές στιγμές μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, ωστόσο αξιοποίησαν ένα αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και σκόραραν με πέναλτι το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Μοναδικός στόχος του ΠΑΣ είναι να επιστρέψει άμεσα στην Stoiximan Superleague μετά τον περσινό του υποβιβασμό. Το κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα, παρόλα αυτά οι κληρώσεις για την ώρα του δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσει στον θεσμό. Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε χωρίς προβλήματα την Ερμιονίδα (0-7).

Ο τεχνικός Ρενέ Πομς δεν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχει φτιάξει ένα σύνολο με καλή ανασταλτική συμπεριφορά. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσίρης, Βουτσάς, Καφενζής και Ναούμης, αλλά και οι νεαροί Μίνα, Κύρκος και Λάμψιας.

ΠΑΣ Γιάννινα Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

*4/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 0-1 από την ΑΕΚ Β εντός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το γκολ πέτυχε ο Σόσα περίπου στα μισά της επανάληψης (64′).

Κατώτερη των περιστάσεων στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ Β, εκκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της και ηττήθηκε με 0-1 από την «Ένωση». Έβγαλε άγχος και μπόλικη νευρικότητα, ενώ έδειξε ακίνδυνη επιθετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Δεν άξιζε το κάτι παραπάνω και η εικόνα της προβλημάτισε αρκετά τον Γιάννη Τάτση, ο οποίος τόνισε πως το επόμενο ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης Β είναι πολύ σημαντικό.Αναβάθμισε ποιοτικά το ρόστερ της σε σχέση με πέρυσι, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν την εξασφάλιση της παραμονής πιο εύκολα από ότι πέρυσι.

Το κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα παρότι στον προηγούμενο γύρο μόχθησε πολύ για να αποκλείσει την Καλαμάτα (1-0 στην παράταση). Τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με την ΑΕΚ Β ο Πατρινός και αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κωστούλας, Πολέτο, Ελευθεριάδης και Καστεγιάνο.

Παναχαϊκή Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ