*1η αγωνιστική

*Μόλις μια φορά έχει ηττηθεί η Αλκμάαρ στις έξι συνολικά αναμετρήσεις που έχει δώσει κόντρα σε ομάδες από τη Σουηδία. Αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες από αυτές, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες.

*Η Αλκμάαρ πανηγύρισε δυο νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ (2-4-4). Αμφότερες ήρθαν στη φάση των ομίλων τη σεζόν 2020/21, κόντρα σε Νάπολι (1-0) και Ριέκα (4-0).

*Η τελευταία φορά που η Έλφσμποργκ έπαιξε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ήταν τη σεζόν 2013/14. Τότε είχε επικρατήσει μια φορά στα έξι ματς που έδωσε (1-1-4) και αυτή ήταν κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, με 3-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League για σήμερα Τετάρτη (25/09)!

ΑΛΚΜΑΑΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Τσβόλε, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Σαντίκ (6′, 50′), δεχόμενη απλά τη μείωση στο 66ο λεπτό.

Αήττητη στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν η Αλκμάαρ, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Μάαρτεν Μάρτενς φιλοξενήθηκε από την Τσβόλε, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2 στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές το μεταξύ τους ήταν αρκετά ισορροπημένο, τόσο σε κατοχή όσο και στις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες. Η ίδια ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη και σκόραρε από ένα τέρμα στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου, ενώ είχε και δυο δοκάρια (45′, 90’+2), δεχόμενη απλά τη μείωση λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας. Σημαντική και η συνεισφορά του πορτιέρο Οντούρο, που την κράτησε όρθια στο φινάλε.

Τρίτη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνες κόντρα σε Βααλβάικ (0-3 εκτός) και Χέρενφεν (9-1 εντός), είναι στους 16 βαθμούς και πίσω μόνο από την Αϊντχόφεν, που έχει το απόλυτο. Την ερχόμενη Κυριακή (29/09), θα υποδεχθεί την Ουτρέχτη. Εξασφάλισε το απευθείας εισιτήριο για την league phase του Γιουρόπα Λιγκ, μετά και την τέταρτη θέση που κατέλαβε στο προηγούμενο πρωτάθλημα Ολλανδίας.

“Γνωρίζουμε την αντίπαλο λίγο λιγότερο καλά από τις ολλανδικές ομάδες, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε σωστά και να δείξουμε ότι στην έδρα μας παίζουμε κυριαρχικά. Ένα καλό ξεκίνημα είναι η μισή μάχη και είμαστε έτοιμοι”, δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά προβλήματα.

Αλκμάαρ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Χάμαρμπι, για το πρωτάθλημα.

Αντίστοιχα και η Έλφσμποργκ “τρέχει” ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, αν και επικράτησε μόλις σε έναν από αυτούς. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Όσκαρ Χίλιεμαρκ υποδέχθηκε τη Χάμαρμπι, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, για το πρωτάθλημα.

Κατά κύριο λόγο παρατάχθηκε με βασικούς παίκτες και σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, δεν κατάφερε να βρει στόχο και να πανηγυρίσει κάτι περισσότερο. Αντιθέτως, είχε και την τύχη με το μέρος της, με την αντίπαλο να έχει και δυο δοκάρια (71′, 90’+4).

Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία, μετά και το εντός 2-2 με τη Νόρκεπινγκ, οπότε και για την ώρα είναι στην έκτη θέση της κατάταξης, με 38 βαθμούς. Την ερχόμενη Κυριακή (29/09), θα παίξει στην έδρα της Σίριους. Για να φτάσει μέχρι τη league phase του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε κατά σειρά τις Πάφο, Σέριφ Τιράσπολ, Ριέκα και Μόλντε.

Δεν έχουν αναφερθεί πιθανά αγωνιστικά προβλήματα. Αντιθέτως, υπολογίζεται και πάλι ο αμυντικός Ιμπραχίμ Μπουχαρί, που απουσίασε από το ματς πρωταθλήματος, λόγω τιμωρίας.

Έλφσμποργκ Στατιστικά

*Σκοράρει στα 18/19 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αλκμάαρ – Έλφσμποργκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ