*Τέταρτος γύρος του Κυπέλλου Ελλάδας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Χωρίς VAR.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

*Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χοακίν Γκόμεθ ανακοίνωσε ο Βόλος. Ο Λευτέρης Καλογήρου της Κ19 θα κάτσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός.

Δείτε τα προγνωστικα παμε στοιχημα της Τετάρτης (25/09)!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Γ’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Αλεξανδρούπολης, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Τσάνι στο 81ο λεπτό.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Δημήτρη Βροτάρη φιλοξενήθηκε από την Αλεξανδρούπολη, της οποίας και επικράτησε με 0-1.

Είδε την αντίπαλο να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και να πιέζει περισσότερο, ωστόσο κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, έχοντας ως σύμμαχο και το δοκάρι. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως ο Απόλλωνας έπαιξε πιο έξυπνα και έδωσε περισσότερους χώρους στους γηπεδούχους και αφού δεν το “πλήρωσε”, κατάφερε εν τέλει να “κλέψει” τη νίκη με μια αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά.

Επέστρεψε στην κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015/16, παίζοντας από τότε σε κατηγορίες της ΕΠΣ Πέλλας. Για την ώρα πορεύεται μόνο με νίκες στις υποχρεώσεις του, έχοντας προηγηθεί οι τρεις προκρίσεις που πήρε στο κύπελλο, κόντρα σε Εορδαϊκό (3-1 εντός), Αστραπή Μεσοποταμίας (5-1 εντός) και Νίκη Βόλου (2-1 εντός).

Απόλλων Κρύας Βρύσης Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του.

*Σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΟΛΟΣ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-4 από τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα. Έχασε πέναλτι με τον Άλτμαν στο τρίτο λεπτό, για να βρεθεί πίσω με 0-2 (πεν. 24′, 54′). Μείωσε με τον Μεντιέτα στο 56ο λεπτό, αλλά στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (60′, 89′). Έπαιζε με δέκα παίκτες από το 34′, όταν και αποβλήθηκε ο Φεράρι.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χοακίν Γκόμεθ. Στον πάγκο του Βόλου θα καθίσει ως υπηρεσιακός ο Λευτέρης Καλογήρου της Κ19 του συλλόγου.

Από ένα σερί τριών ηττών προέρχεται στις υποχρεώσεις του ο Βόλος, όλες στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το περασμένο Σάββατο, υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο γνώρισε τη συντριβή με 1-4.

Είδε το παιχνίδι να ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μπήκε πολύ δυναμικά και μόλις στο τρίτο λεπτό κέρδισε πέναλτι. Ωστόσο, ο Άλτμαν που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακας να του λέει “όχι”. Στη συνέχεια είδε τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και αφού βρέθηκε πίσω με πέναλτι στα μέσα του ημιχρόνου, δέκα λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν χειρότερα, καθώς έμεινε με δέκα παίκτες, χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, γλίτωσε αρχικά χάρη στο δοκάρι, όμως λίγο αργότερα δέχθηκε εν τέλει και δεύτερο τέρμα. Είχε άμεση απάντηση και με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ, μείωσε και μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Δεν ήταν όμως αρκετό, καθώς στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς είχαν τον πλήρη έλεγχο, σκοράροντας ακόμη δυο φορές.

Έφτασε έτσι τις τέσσερις ήττες μετά και τις πέντε πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, στις οποίες είχε παράλληλα και μια νίκη 0-1 επί του Αστέρα Τρίπολης (25/08). Έχει τώρα την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα σε έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο, για να επαναφέρει κάπως την ηρεμία στις τάξεις τους. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με αλλαγές.

Βόλος Στατιστικά

*Δέχεται γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ