* 7η αγωνιστική.

* Σερί 5 νικών τρέχει η Ρεάλ Μαδρίτης, οι 2 εντός έδρας, χωρίς να δεχτεί γκολ.

* Η Αλαβές έχει πάρει μόνο 1 νίκη στο “Μπερναμπέου” την τελευταία δεκαετία, με 2-1 τη σεζόν 2019/20 στα υπόλοιπα 6 που έχει δώσει ηττήθηκε χωρίς να πετύχει γκολ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 4-1 την Εσπανιόλ εντός με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Κουρτουά (54’), ισοφάρισε σχεδόν αμέσως με τον Καρβαχάλ (58’), πέτυχε άλλα τρία γκολ με Ροντρίγκο (75’), Βινίσιους (78’) και Εμπαπέ (90’ πεν.).

Με ακόμα ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο, πήρε μια ακόμα νίκη στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, δεύτερη συνεχόμενη μετά το 3-1 επί της Στουτγάρδης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάστηκε βέβαια και ένα ερέθισμα για να γίνει λίγο πιο σοβαρή και πιο αποτελεσματική, βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια πολύ άτυχη στιγμή του Κουρτουά. Το γεγονός αυτό όμως δεν την άγχωσε, που θα μπορούσε, απεναντίας την πείσμωσε και με την είσοδο του Βινίσιους στον αγωνιστικό χώρο, κυριάρχησε πλήρως και έφτασε σε έναν ακόμα θρίαμβο.

Η παρουσία της μέχρι στιγμής δεν είναι η ενδεδειγμένη στα πρώτα ημίχρονα, έδειξε μια μικρή βελτίωση με την Εσπανιόλ αλλά τίποτα περισσότερο, είχε και μια αντίπαλο που στο πρώτο 45λεπτο έπαιζε μόνο άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο γίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει ο Αντσελότι και ο κόσμος της και φτάνει σε εμφατικές νίκες που τη βοηθούν ψυχολογικά.

Πάλι κατάφερε ο φορ Έντρικ να μιλούν για εκείνον, στα περίπου δέκα λεπτά που συμμετείχε, κέρδισε ένα πέναλτι αρνούμενος να πέσει στο πρώτο μαρκάρισμα, έφτασε μέχρι τη γραμμή της περιοχής, εκεί αφέθηκε να χάσει την ισορροπία του και πήρε ένα πέναλτι, από τον Κάρλος Ρομέρο, ο οποίος έπεσε εντελώς αφελώς στην παγίδα του Βραζιλιάνου.

Το μόνο άσχημο για τον Αντσελότι και τους παίκτες του είναι η… Μπαρτσελόνα. Τους βάζει πίεση τους Καταλανούς, εκείνοι αντέχουν και διατηρούν το απόλυτο, έτσι παραμένει η διαφορά τους στους τέσσερις βαθμούς. Στο τρίτο σερί εντός, μαζί με το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι σε μια Αλαβές με την οποία έχει επίσης εξαιρετική παράδοση, θα μπει για να κάνει αυτό ακριβώς, αλλά και να πάρει μια όσο μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση πριν το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με την Ατλέτικο στο “Μετροπολιτάνο”.

Τη λύπη του για το σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, τερ Στέγκεν, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πριν καν ξεκινήσει το “κύμα” αντίδρασης για τα πολλά ματς στη σεζόν, είχε επισημάνει το πρόβλημα. “Εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει ροτέισον, πια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για φέτος, αλλά όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου πρέπει να κάνουμε μια αποτίμηση της κατάστασης” ανέφερε ζητώντας εμμέσως αλλαγές.

Συνεχίζει με τα ίδια προβλήματα, ευτυχώς για τον Ιταλό τεχνικό ο Μπέλινχαμ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και είναι διαθέσιμος. Από ‘κει και πέρα, το ροτέισον πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με μια σίγουρη αλλαγή, τον Βάθκεθ αντί του Καρβαχάλ, ο οποίος αντιμετωπίζει μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

* Αήττητη εδώ και 9 αγώνες, τρέχει σερί 4 νικών.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 7/9 τελευταία, κέρδισε τα 6 από αυτά.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 εντός επί της Σεβίλλης. Προηγήθηκε με 2-0 με Κάρλος Βιθέντε (17’) και Μαρτίν (60’), δέχτηκε απλώς μείωση του σκορ από τον Λουκεμπάκιο (83’).

Στη Βιτόρια δείχνει πραγματικά άτρωτη το τελευταίο διάστημα, κέρδισε πιο καθαρά απ’ όσο λέει το τελικό αποτέλεσμα τη Σεβίλλη, η οποία για άλλη μια φορά δεν απέδωσε σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ της. Ανεξαρτήτως αν κατά διαστήματα είχε δεύτερο ρόλο στο ματς, αυτό μπορεί να ήταν και επιλογή της, πραγματική πίεση δέχτηκε μετά το 2-1 και πάλι όμως η αντίπαλος δεν κατάφερε να την ανησυχήσει, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, κανείς στο σύλλογο δεν περίμενε μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές να βρίσκεται τόσο ψηλά, στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας και κάτι περισσότερο. Δεν αποτελεί καν στόχο κάτι τέτοιο, όπως και πέρυσι, η παραμονή χωρίς περιπέτειες την ενδιαφέρει, οτιδήποτε άλλο θα είναι κάτι το πρόθετο, αλλά σίγουρα απόλυτα ευπρόσδεκτο.

Μεγάλη η πρόκληση να γίνει η πρώτη ομάδα που στερεί βαθμούς στη νέα Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο “Μπερναμπέου”, αυτός είναι ο στόχος σε αυτό το παιχνίδι. Ο Γκαρθία Πλάθα, παρ’ όλο που δεν αρέσκεται στο παθητικό παιχνίδι, ξέρει να στήνει την ομάδα του και με αμυντικούς προσανατολισμούς και διπλή ζώνη άμυνας, είναι πολύ πιθανόν να το πράξει, εκτός αν θεωρήσει πως δεν θα τον ωφελήσει μια τέτοιου είδους προσέγγιση. “Κολλημένος” όμως με μια συγκεκριμένη τακτική σε όλα τα παιχνίδια, δεν είναι.

“Δεν θα… πετάξουμε το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε στο επόμενο εντός με τη Χετάφε, θα πάμε εκεί για να πάρουμε ό,τι περισσότερο γίνεται, όπως θα πράξουμε και με την Μπαρτσελόνα εντός, σε δύο εβδομάδες” τόνισε ένα από τα νέα πρόσωπα που βρήκε αμέσως θέση στην ομάδα, ο εξτρέμ Χορδάν.

Ο Γκαρθία Πλάθα θα προβεί σε αρκετές αλλαγές, ειδικά στην άμυνα, σίγουρα έξω ο τραυματίας μπακ Τενάγλια.

Αλαβές Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 G/G & over 2,5.

* Έχει χάσει μόνο 1/5 τελευταία, από την Εσπανιόλ εκτός με 3-2.

Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ