*10η αγωνιστική

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Ν/G και Under 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Άραντ στα επτά τελευταία εντός της με αντίπαλο την Ιάσι (1-4-2).

ΑΡΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Χέρμανσταντ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 64′, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Πέδρο δέκα λεπτά μετά (74′).

Δεν έπαιξε άσχημα στο εντός με αντίπαλο την Χέρμανσταντ και σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έδειξε βελτιωμένη τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Το πρόβλημα είναι πως και πάλι δεν κέρδισε, συμπληρώνοντας έτσι πέντε αγώνες μακριά από τις νίκες στο πρωτάθλημα (0-3-2). Υπάρχει άγχος και νευρικότητα στις τάξεις της, αφού παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και τα σημάδια ανάκαμψης δεν έρχονται πιο ουσιαστικά.

Απέναντι στην Ιάσι ο κόουτς Ρέντνιτς ζήτησε μόνο την νίκη από τους παίκτες του, καθώς δήλωσε πως το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό τηρουμένων των συνθηκών. Επιστρέφει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε ο Τσιμπάνου, παραμένει τραυματίας ο κίπερ Ίλιεβ, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο εφεδρικός αμυντικός Τσούκα.

Άραντ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ

Προηγούμενο ματς: Σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Κραϊόβα την προηγούμενη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στο 30′, η αντίπαλος αστόχησε σε πέναλτι στο 58′ και παρότι η ίδια δέχτηκε πίεση, κατάφερε στα χασομέρια να βρει και δεύτερο τέρμα (90+10′).

Πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα από την νίκη της σε βάρος της Κραϊόβα, αποτέλεσμα που λίγοι περίμεναν βάση της εικόνας των δύο ομάδων. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, η Ιάσι κατάφερε να βρει δίχτυα και στην επανάληψη άντεξε παρά το σφυροκόπημα της αντιπάλου. Έχοντας και την τύχη με το μέρος της σε αρκετές περιπτώσεις, δεν λύγισε και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Συνεχίζει χαμηλά αλλά πήρε την απαιτούμενη ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Δεν ταλαιπωρείται από ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πέρα του τραυματία χαφ Μαρκιόνι που απουσιάζει καιρό.

Πόλι Ιάσι Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΑΡΑΝΤ – ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ