*7η αγωνιστική

*7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 3,5

*Μόλις μία νίκη (πέρυσι) έχει η Ουτρέχτη Β στην έδρα της απέναντι στην Καμπούρ (1-2-3).

ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 0-3 από την Ντεν Μπος εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 12′, η αντίπαλος διπλασίασε τα τέρματά της στο 29′ με αυτογκόλ, ενώ στο 51′ σφράγισε την νίκη με τρίτο γκολ. Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια αστόχησε σε πέναλτι (54′).

Μπορεί στα προηγούμενα παιχνίδια που ηττήθηκε να ηττήθηκε οριακά και πολλές φορές χωρίς να το αξίζει, ωστόσο αυτό δεν συνέβη στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ντεν Μπος. Η εικόνα της ήταν κάκιστη και θα μπορούσε κάλλιστα να δεχτεί περισσότερα γκολ, το τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει πλήρως τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Επιβεβαιώνει το ότι αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα της λίγκας, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόνο δύο βαθμούς από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει την μοίρα της ο τεχνικός Ιβάρ φαν Ντίντερεν. Πλήρης.

Ουτρέχτη Β Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΜΠΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Ρόντα εντός έδρας, για το πρωτάθλημα. Έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο ξεκίνημα, αφού ο Ντίμερς αστόχησε σε πέναλτι (3′).

Μπορεί να μην κέρδισε την Ρόντα, ωστόσο βρήκε έναν τρόπο να βάλει τέλος στο κάκιστο σερί των πέντε σερί ηττών που έτρεχε μέχρι εκείνο το παιχνίδι. Θα μπορούσε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας από το Κερκράντε, ωστόσο μοιάζει αδιόρθωτο το πρόβλημα που έχει ως προς την εκτέλεση και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Αυτό είναι κάτι που φυσικά παρατήρησε και ο κόουτς Ντε Γιονγκ, ο οποίος παρά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του παραμένει στο τιμόνι της και δεν έχει τεθεί ζήτημα αντικατάστασής του. Παραμένει τιμωρημένος για τρίτο και τελευταίο παιχνίδι ο στόπερ Νίλινγκ, παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Σχάαπμαν και Κασιλί, ενώ αμφίβολος δίνεται ο εξτρέμ Νάρτεϊ.

Καμπούρ Στατιστικά

*Δεν έχει σκοράρει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

ΟΥΤΡΕΧΤΗ B – ΚΑΜΠΟΥΡ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ