*7η αγωνιστική

* Τρία σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Φλίτγουντ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Στόουκ, ισοφαρίζοντας με τον Μπένετ στο 90’ το γκολ που δέχθηκε από τον Ρόουζ στο 54’.

Η Φλίτγουντ κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Στόουκ με γκολ στο τελευταίο λεπτό, φέρνοντας 1-1 εκτός έδρας για το Λιγκ Καπ, οδήγησε την διαδικασία στα πέναλτι, αλλά εκεί ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες λοιπόν, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, δεν χάνει στα δύο τελευταία 90λεπτα. Ειδικά στο γήπεδό της η ήττα από την Άστον Βίλα U21 είναι η μοναδική που έχει γνωρίσει, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα στο πρωτάθλημα δεν έχει δεχθεί καν γκολ, σε δύο αγώνες στην έδρα της.

Στο πρωτάθλημα έχει μείνει λίγο πίσω, επειδή έχει παίξει μόλις πέντε παιχνίδια γι’ αυτό, όταν οι περισσότερες άλλες ομάδες έχουν δώσει εφτά! Πάντως είναι στο -5 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Φλίτγουντ Στατιστικά

*6/9 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΟΡΚΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Μόρκαμ έφερε 3-3 εντός έδρας με την Κόλτσεστερ, παρόλο που προηγήθηκε με τον Τόλιτ στο 17’. Μάλιστα έμεινε με 10 παίκτες στο 42ο λεπτό, πριν δεχθεί τρία γκολ από τους Εντουαρντς (43’), Τοβάιντ (49’), Τέιλορ (64’). Και όμως, κατάφερε να ισοφαρίσει με παίκτη λιγότερο, με πέναλτι του Τζόουνς στο 83’ και αυτογκόλ του Φλάναγκαν στο 88’!

Η Μόρκαμ δυστυχώς γι’ αυτήν επιβεβαιώνει τις δυσοίωνες προβλέψεις πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, πώς θα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Έχει μπει από νωρίς στη θέση του ουραγού, αλλά τουλάχιστον πήρε τον πρώτο της φετινό βαθμό με το 3-3 που έφερε εντός έδρας με την Κόλτσεστερ, σκοράροντας μάλιστα και τα πρώτα της γκολ σε αυτό!

Ένα αποτέλεσμα που ήρθε με πολλή προσπάθεια και παλικαρίσια, κόντρα σε “Θεούς και δαίμονες”! Αλλά ίσως αυτό το βοηθήσει ψυχολογικά για να πάρει και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχει κερδίσει, αλλά ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας εκτός έδρας για το Λιγκ Τρόφι.

Ακόμη φυσικά παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -5 από μία θέση παραμονής.

Μόρκαμ Στατιστικά

*6/8 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Φλίτγουντ – Μόρκαμ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ