4η αγωνιστική

*Η Ομόνοια Αραδίππου επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Ένωση Παραλιμνίου.

*No Goal και Under 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-4 από τον ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 0-2 μέχρι την ανάπαυλα (28′, 45′), για να δεχθεί ακόμη δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (56′, 90’+1). Έμεινε με δέκα παίκτες στο 80′, όταν και αποβλήθηκε ο Χαραλάμπους.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ένωση Παραλιμνίου, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, με 0-1. Την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα του Όρι Γκούτμαν υποδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ, κόντρα στον οποίο γνώρισε τη συντριβή με 0-4, στο μεταξύ τους εξ αναβολής για την πρώτη αγωνιστική.

Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παραδόθηκε στις ορέξεις των φιλοξενούμενων, μη αποφεύγοντας τα χειρότερα. Βρέθηκε πίσω με 0-2 μέχρι την ανάπαυλα, για να δεχθεί ισάριθμα στο δεύτερο ημίχρονο, τελειώνοντας το ματς και με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Χαραλάμπους στο 80′.

Αξιοσημείωτο, ότι η πρώτη τελική της έγινε στο 50′, αλλά χωρίς να είναι απειλητική. “Είμαι πολύ απογοητευμένος και πολύ προβληματισμένος. Χάσαμε πολύ εύκολα με ένα βαρύ σκορ. Υποφέραμε…”, δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός. Δεύτερη φετινή της ήττα, μετά και από εκείνη κόντρα στην Καρμιώτισσα (0-1 εντός), στις 31 Αυγούστου.

Στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν και πάλι οι Μιλίτσεβιτς, Κράιντς, Σαμ και Γιατσούκοβιτς, που έμειναν εκτός στο προηγούμενο. Υπολογίζεται κανονικά ο Χαραλάμπους, που θα εκτίσει κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (29/09).

Ένωση Παραλιμνίου Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από τον Άρη Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο δεύτερο λεπτό και παρότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 28′, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (πεν. 64′, 83′).

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα η Ομόνοια Αραδίππου, έχοντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ούγκο Μαρτίνς υποδέχθηκε τον Άρη Λεμεσού, κόντρα στον οποίο έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-3.

Βρέθηκε πίσω με το “καλημέρα” και προσπάθησε να αντιδράσει, ειδικά από τα μέσα του ημιχρόνου και έπειτα, όταν και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Αφού δεν πέτυχε κάτι μέχρι την ανάπαυλα, έγινε ακόμη πιο πιεστική με την επιστροφή από τα αποδυτήρια. Κόντρα στη ροή όμως έκανε πέναλτι και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Κι αφού δεν κατάφερε να πετύχει κάτι, εν τέλει δέχθηκε και τρίτο τέρμα στα τελευταία λεπτά, σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και το εκτός 1-0 από την ΑΕ Λεμεσού, παραμένοντας έτσι χωρίς γκολ στη σεζόν, καθώς είχε ξεκινήσει με το εντός 0-0 με την Ανόρθωση. Γεγονός που φέρνει έξτρα προβληματισμό στο στρατόπεδο της και στο οποίο δούλεψε όλη την εβδομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ομόνοια Αραδίππου Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*Σκοράρει στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Ένωση Παραλιμνίου – Ομόνοια Αραδίππου στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ