*5η αγωνιστική

*Over 2,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας σήμερα!

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Άρσεναλ. Σε πέναλτι αστόχησε ο Ρετέγκι στο 51′.

Πιέστηκε από την Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Μπέργκαμο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αταλάντα μπήκε πιο ορεξάτη στο δεύτερο, κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ρετέγκι που είδε τον αντίπαλο πορτιέρο να πραγματοποιεί απίστευτη διπλή απόκρουση κρατώντας το μηδέν.

Στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ, χωρίς ωστόσο να αγχώνεται αμυντικά. Το συγκρότημα του Γκασπερίνι στρέφει και πάλι το βλέμμα του στη Σέριε Α, την προηγούμενη βδομάδα προσπέρασε το εμπόδιο της Φιορεντίνα αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (3-2 εντός).

Αξίζει να σημειώσουμε πως ολοκλήρωσε την ανατροπή από το ημίχρονο και δεν απειλήθηκε ούτε δευτερόλεπτο στο δεύτερο. Σίγουρα εκτός αποστολής οι κλασικοί Τολόι, Σκαμάκα και Σκαλβίνι, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γκόντφρι. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ροτέισον στην γραμμή κρούσης, θέση βασικού διεκδικούν οι Μπρεσιανίνι και Σάμαρτζιτς.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΟΜΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με την Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Καζάλε (5′ αυτ.) και Κουτρόνε (53′). Απάντησαν οι Κάστρο (76′) και Ίλινγκ-Τζούνιορ (90+1′).

Μέσα από τα χέρια της έχασε την παρθενική νίκη μετά την επάνοδο στη Σέριε Α η Κόμο την προηγούμενη βδομάδα. Ευτύχησε να προηγηθεί με το καλημέρα στην αναμέτρηση με την Μπολόνια και έκανε το 2-0 λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία, είχαν δοκάρι στο 71′ και μείωσαν πέντε λεπτά αργότερα, προτού ο Ίλινγκ-Τζούνιορ με υπέροχο διαγώνιο πλασέ στις καθυστερήσει γράψει το τελικό αποτέλεσμα.

Δύο βαθμούς συγκέντρωσε η Κόμο μετά από τέσσερις αγωνιστικές, νωρίτερα θυμίζουμε πως είχε αποκλειστεί από το Κύπελλο Ιταλίας στην έδρα της Σαμπντόρια. “Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την αγωνιστική φιλοσοφία μας, θα πρέπει να πιέσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας αν θέλουμε να αποφύγουμε την ήττα από την Αταλάντα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Φάμπρεγκας.

Διαθέσιμος κανονικά για την αποψινή αναμέτρηση είναι ο Ντοσένα, νοκ άουτ τέθηκε ο Μπάρμπα. Σταθερά εκτός αποστολής ο Βαράν που, ουσιαστικά, θεωρείται ξένο σώμα. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί και πάλι ο Αουντέρο.

ΚΟΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΟΜΟ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ