* 6η αγωνιστική.

* Κέρδισε τα 4 τελευταία μεταξύ τους η Ουέσκα, από 2 εντός-εκτός.

* Στις 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, η Ουέσκα πέτυχε πρώτη γκολ.

ΟΥΕΣΚΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 από τη Μάλαγα εκτός έδρας, από το αυτογκόλ του Χόρχε Πουλίδο στο 42’.

Το γεγονός ότι έχασε από ένα αυτογκόλ δεν σημαίνει ότι ήταν άτυχη. Πολύ “φτωχή” η παρουσία της απέναντι σε μια “νεοφώτιστη” με την οποία είχε και την παράδοση υπέρ της, δεν έπαιξε ρόλο τίποτα απ’ όλα αυτά, η Μάλαγα ήταν καλύτερη και δίκαια επικράτησε.

Σε αυτό το παιχνίδι καλείται να δείξει αν θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί σοβαρά, ή όχι. Μετά από ένα σερί ηττών, έστω και μικρό, επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει μια άλλη “νεοφώτιστη”, την Κόρδοβα, η οποία δεν έχει δείξει τα καλά στοιχεία που έχει δείξει η αήττητη Μάλαγα. Και γι’ αυτόν το λόγο επομένως, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ώστε να μην κατρακυλήσει κι άλλο στη βαθμολογία και από πρώτη βρεθεί στο δεύτερο μισό της.

Αρνήθηκε ο Αντόνιο Ιντάλγκο το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα μετά το 0/2. “Αν κάτι δεν με χαρακτηρίζει, είναι τέτοιου είδους ριζοσπαστικές κινήσεις” σχολίασε ο κόουτς, ο οποίος όμως άφησε ένα περιθώριο κάποιων διαφοροποιήσεων στα πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

Ουέσκα Στατιστικά

* Στα 9 τελευταία μετράει 7 under 2,5, τα 6 ήταν under 1,5.

* Ομάδα των σερί, ξεκίνησε με 3 συνεχόμενες νίκες, τρέχει μίνι σερί 2 ηττών.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΡΔΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-0 εντός επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με τα γκολ των Καρασέδο (43’) και Γιόλντι (90’+8).

Απέναντι σε μια Ντεπορτίβο που έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει, έγραψε το 1-0 στη δεύτερη φάση της στο ματς κι από ‘κει και πέρα έγιναν όλα πιο απλά για εκείνη. Είδε την αντίπαλο να ανοίγεται περισσότερο για να ισοφαρίσει, έβγαλε αντεπιθέσεις και φάσεις για το 2-0, κάτι που τελικά συνέβη, έστω και στο τέλος.

Πρώτη νίκη και αυτό από μόνο του προκάλεσε χαμόγελα σε όλους. Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι ότι παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση ενώ από ‘κει που ήταν ουραγός με έναν βαθμό μέχρι και την τρίτη αγωνιστική, πλέον έφτασε στο σημείο να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ομάδα έδρας τη θέλει την ομάδα του ο Ανία και δεν το έκρυψε. “Οι στόχοι επιτυγχάνονται στα εντός έδρας ματς, ό,τι πάρουμε όμως και μακριά από αυτήν, είναι ευπρόσδεκτο” δήλωσε, προϊδεάζοντας σίγουρα για τον τρόπο που θα προσεγγίσει και την αναμέτρηση με την Ουέσκα. Νέο πρόβλημα που του προέκυψε, ο δεξιός μπακ Αλμπαράν, αμφίβολος ο μέσος Χακόμπο Γκονθάλεθ.

Κόρδοβα Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 N/G & under 2,5.

* Ηττήθηκε στα 2 εκτός έδρας που έδωσε μέχρι στιγμής, πέτυχε συνολικά μόνο 1 γκολ.

Ουέσκα-Κόρδοβα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ