Μελετημένα Προγνωστικά: Καλλιθέα – ΑΕΚ με G/G στο 2.10 – Στο “Ceramica” με γκολ ημιχρόνου στο 3.25

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Παιχνίδια που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις περιλαμβάνει το πλούσιο κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (22/09), με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δυνατές “μάχες” στην Stoiximan Super League. Το Betarades.gr εντόπισε μελετημένα προγνωστικά από τις αναμετρήσεις Καλλιθέα – ΑΕΚ και Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην sportingbet με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων. Πάμε να τις αναλύσουμε.

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ➡️ Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

5η αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα με την Καλλιθέα να υποδέχεται την ΑΕΚ στις 21:00. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Καλλιθέα, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Λαμία εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Παναθηναϊκό (2-2) και Λεβαδειακό (0-0) αλλά και η ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός πως παραμένει χωρίς νίκη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με την εικόνα της και ψάχνει απόψε το πρώτο της “τρίποντο”.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών, καθώς προηγήθηκαν οι νίκες με Λεβαδειακό (0-3) και ΟΦΗ (3-0) και η ισοπαλία με τη Λαμία (1-1). Βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, ψάχνει απόψε τη νίκη που θα την επαναφέρει στην πρώτη θέση. Σε στοιχηματικό επίπεδο, η ΑΕΚ είναι το φαβορί, ωστόσο περιμένουμε ότι δεν θα έχει εύκολη αποστολή, κόντρα σε μια Καλλιθέα που έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό και βρέθηκε μια ανάσα από μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Υπάρχει αξία στα γκολ και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Από το ελληνικό πρωτάθλημα στη Λα Λίγκα όπου στις 19:30 η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική. Στην 4η θέση οι γηπεδούχοι, πέρασαν νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Μαγιόρκα την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκαν οι νίκες κόντρα σε Θέλτα (4-3) και Σεβίλλη (1-2) αλλά και οι ισοπαλίες με Ατλέτικο (2-2) και Βαλένθια (1-1).

Στην κορυφή με 15 βαθμούς η Μπαρτσελόνα, θέλει να αφήσει στην άκρη τη μεσοβδόμαδη ήττα με 2-1 από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα αντίθετα έχει κάνει το 5/5, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 4-1 της Χιρόνα εκτός έδρας, προηγήθηκαν οι νίκες κόντρα σε Βαγιαδολίδ (7-0), Βαγιεκάνο (1-2), Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1) και Βαλένθια (1-2). Σε στοιχηματικό επίπεδο οι δύο ομάδες έχουν δείξει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις τους ότι δεν μπορούν να μείνουν σε χαμηλό σκορ, δεν έχουν και την ανασταλτική ποιότητα για να συμβεί κάτι τέτοιο. Πολύ χαμηλά οι τιμές που αφορούν τα πολλά γκολ, ωστόσο αξίζει και με το παραπάνω η επιλογή του Goal/Goal στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.25.