5η αγωνιστική

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας σήμερα 22/09!

ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Ρεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 24ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 35′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Χωρίς νίκη παραμένει η Μονπελιέ, μετά και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στο τρέχον πρωτάθλημα. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Μισέλ ντερ Ζακαριάν φιλοξενήθηκε από τη Ρεν, στην έδρα της οποίας γνώσει τη συντριβή με 3-0.

Δε μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και ούσα περισσότερο παθητική, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα μέσα του ημιχρόνου. Πριν προλάβει να το καταλάβει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα λίγο μετά το μισάωρο, σκορ με το οποίο πήγαν αμφότερες στα αποδυτήρια. Με την επιστροφή από αυτά, κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, όμως το τέρμα που σημείωσε ακυρώθηκε για οφσάιντ, και με τη συμπλήρωση μιας ώρας είδε την εστία της να παραβιάζεται για τρίτη φορά. Κάπου εκεί το παράτησε τελείως, καθώς δεν έδειξε διάθεση να διεκδικήσει κάτι.

Αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική της ήττα, καθώς είχαν προηγηθεί εκείνες από Παρί Σεν Ζερμέν (6-0 εκτός) και Ναντ (1-3 εντός), οπότε και είναι στον ένα βαθμό, που απέσπασε στην πρεμιέρα από τη Στρασμπούργκ (1-1 εντός). Κυκλοφορούν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τον κόουτς ντερ Ζακαριάν να φεύγει σε περίπτωση νέας απώλειας και κόντρα στην Οσέρ, κάτι που φρόντισε να διαψεύσει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Λοράν Νικολέν.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι επιστρέφουν οι Κουγιατέ και Μινκαρελί, που έχουν αναρρώσει πλήρως από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Το παρών για πρώτη φορά δίνει και ο νεοφερμένος Μπιραμά Τουρέ, δε λείπουν όμως και πάλι τα προβλήματα.

Μονπελιέ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΣΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από τη Μονακό, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο όγδοο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 25′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 89′.

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Οσέρ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ναντ (2-0 εκτός) και Χάβρη (3-1 εκτός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ υποδέχθηκε τη Μονακο, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-3.

Παρότι μπήκε φορτσάτη και είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, δεν κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα. Και σαν αποτέλεσμα βρέθηκε πίσω από νωρίς και μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Δεν ήταν ικανή να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων και αφού δέχθηκε σορεία ευκαιριών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είδε την εστία της να παραβιάζεται για τρίτη φορά στο φινάλε.

Παραμένει έτσι στους τρεις βαθμούς μετά και τις τέσσερις πρώτες στροφές, κατά την επιστροφή στην κατηγορία μετά από ένα χρόνο απουσίας. Βαθμοί που ήρθανε στην πρεμιέρα, μετά και το εντός 2-1 επί της Νις. Δείχνει ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία.

Εξέτισε την τιμωρία του ο μπακ Χούβερ και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το σημερινό παιχνίδι. Γνώριμα τα υπόλοιπα αγωνιστικά προβλήματα.

Οσέρ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχεται γκολ στα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μονπελιέ – Οσέρ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ