*6η αγωνιστική

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 3,5

*Μόνο νίκες μετράει η Τβέντε απέναντι στην Άλμερε Σίτι (0-0-4).

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Σε κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Χέρακλες εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική.

Κατέβηκε στο Άλμελο έχοντας ως βασικό της στόχο να μην χάσει και τα κατάφερε. Δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να απειλήσει και προσέγγισε το παιχνίδι πολύ συντηρητικά, ενώ πήρε ελάχιστα ρίσκα καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηντάλεπτου. Το παιχνίδι ήταν άκρως «φτωχό» σε θέαμα και το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο. Παραμένει χωρίς νίκη μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές (0-2-3), παρόλα αυτά οι δύο τελευταίες ισοπαλίες τόνωσαν κάπως το ηθικό της.

Είναι εμφανές το ποιοτικό έλλειμμα που υπάρχει στο ρόστερ της, το έργο της παραμονής κρίνεται ακόμη πιο δύσκολο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ και ο τεχνικός Μαντούρο δεν έχει ιδιαίτερες επιλογές.

«Είναι σημαντικό να μην χάνουμε και να παίρνουμε βαθμούς, αφού μεγάλος μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Υπάρχει μια πρόοδος σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια, δεν θα ήθελα να πάει στράφι η προσπάθεια που έχουμε κάνει ως τώρα. Η Τβέντε είναι μια εξαιρετική ομάδα και θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε όπως μπορούμε τα επιθετικά της ατού», τόνισε ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Άλμερε.

Κανονικά διαθέσιμος πλέον ο νεοαποκτηθείς Καρμπονέλ, γενικότερα δεν ταλαιπωρείται από αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται πλήρης στο σημερινό παιχνίδι.

Άλμερε Σίτι Στατιστικά

*Βρέθηκε να χάνει στα 3/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΒΕΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 2-0 την Χέρενφεν εντός έδρας σε μεσοβδόμαδο εξ’ αναβολής παιχνίδι, για το πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Στέιν, που σημείωσε και τα δύο γκολ της γηπεδούχου (22′, 39′).

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο εντός με αντίπαλο την Χέρενφεν και κέρδισε εύκολα με 2-0 την ομάδα της Φριζίας, ενώ το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να λάβει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Σε κέφια επιθετικά ειδικά στο πρώτο μέρος, έπαιξε πιο συντηρητικά στην συνέχεια και διατήρησε το προβάδισμά της με άνεση. Επέστρεψε έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές και πήρε σημαντική τόνωση ηθικού εν όψει της συνέχειας.

Είναι σημαντικό για την ομάδα του Ενσέντε να διατηρήσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις και για αυτό οφείλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, παρότι ακολουθεί πολύ δύσκολο ματς στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ.

«Κάναμε μια τέλεια εμφάνιση απέναντι στην Χέρενφεν και είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου απέδωσαν όπως ακριβώς συζητήσαμε στις προπονήσεις. Το ματς στην Αγγλία μπορεί να περιμένει, προέχει αυτό απέναντι στην Άλμερε, το οποίο για εμάς είναι άκρως κρίσιμο», σημείωσε ο τεχνικός Όοστινχ.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο καλός μέσος Ταχά, στα πιτς παραμένει ο καλός μέσος Σάντιλεκ, ενώ δεν αναφέρονται άλλα θέματα στο ρεπορτάζ της.

Τβέντε Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ – ΤΒΕΝΤΕ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ