*1η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Κυριακής 22/09!

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-3 των Τρικάλων εκτός έδρας για το κύπελλο. Προηγήθηκε στο 34′ με τον Τσιώλη, ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ στο 42′, αλλά ένα λεπτό μετά ανέκτησε το προβάδισμά του με τέρμα του Κωστίκα (43′). Το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Κάνι στα μισά της επανάληψης (63′).

Τερμάτισε πρώτος στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και πήρε μια παλικαρίσια άνοδο η ομάδα του Άργους, η οποία επιστρέφει στην δεύτερη εθνική κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1998. Μονομάχησε μέχρι τέλους με την Κόρινθο, παρόλα αυτά κατάφερε να αντέξει στην πίεση και στο φινάλε ήταν εκείνος που πανηγύρισε. Στόχος του δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, ποντάρει στον ενθουσιασμό του και στο καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του. Συνεχίζει στον πάγκο ο Γιώργος Βαζάκας, από τον Δεκέμβριο του 2022.

Ορεξάτος έδειξε στο ματς κυπέλλου με αντίπαλο τα Χανιά, έδειξε πως έχει ανέβει επίπεδο και βοήθησαν και οι μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν ανακοίνωσε αποστολή, δεδομένα θα απουσιάσει ο τραυματίας Μπακαρί.

Παναργειακός Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΗΦΙΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 1-0 τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εντός έδρας για το κύπελλο. Το γκολ της πρόκρισης σημείωσε ο Ρότσα στο πρώτο ημίχρονο (20′).

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμά της από την μεγάλη κατηγορία, αφού υποβιβάστηκε στην παρθενική της σεζόν σε εκείνη. Φυσικά, έχει ως άμεσο στόχο την επιστροφή της στην Superleague. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού βαδίζουν εξάλλου προς αυτή την κατεύθυνση αφού παρά τον υποβιβασμό, κράτησε ορισμένους κομβικούς παίκτες και παράλληλα έκανε κινήσεις από το πάνω ράφι. Παράλληλα, προσλήφθηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο στον ρόλο του προπονητή.

Δυσκολεύτηκε απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου αλλά παίζοντας μεστά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση με 1-0. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Πέιος, Σμπώκος, Τετέ, Πρίτσας, Νεκούλ, Χριστόπουλος και Μεντόσα.

Κηφισιά Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με την ίδια νικήτρια στο πρώτο ημίχρονο

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ