* 6η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Δείτε τα Προγνωστικά Πορτογαλίας σήμερα 22/09!

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Λιλ. Ο Γκιόκερες (38’) άνοιξε το σκορ για την Σπόρτινγκ, στο 40’ η Λιλ έμεινε με 10 παίκτες και ο Ντεμπάστ (65’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ούτε η διακοπή των εθνικών ομάδων κατάφερε να κόψει την πρωταθληματική φόρα της Σπόρτινγκ, την Τρίτη έκανε ποδαρικό με το δεξί στο Champions League πετυχαίνοντας 6η διαδοχική νίκη με 21 γκολ ενεργητικό!

Ισορροπημένη η κατοχή του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στους Γάλλους, της πήρε λίγο χρόνο να βρει επιθετικό ρυθμό. Από κάθετη πάσα του Γκιόκερες έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία ο Γκονσάλβες και λίγο αργότερα ο Σουηδός “μπόμπερ” εξαργύρωσε την πάσα του Γκονσάλβες για το 1-0, μετά από πετυχημένη πίεση ψηλά.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Γκιόκερες κέρδισε και την αποβολή του αντίπαλου χαφ για να γίνει πιο εύκολο το ματς. Οι ακραίοι Κέντα, Κατάμο απείλησαν πριν ο στόπερ Ντεμπάστ “κλειδώσει” το τρίποντο με μία βολίδα από τα 20+ μέτρα. Οι Γκιόκερες και Κέντα είχαν σημαντικές στιγμές για τρίτο γκολ και η μοναδική ευκαιρία της Λιλ ήρθε πολύ αργά στο ματς.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, στο “Αλβαλάδε” μετρά 19 σερί νίκες, οι 18 εξ αυτών με 2+ γκολ, ενώ το αήττητο σερί 24-2-0 τρέχει από τον Φλεβάρη του 2023!

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο κόουτς Αμορίμ επιβεβαίωσε ότι οι Κοβάσεβιτς (κίπερ), Κουαρέσμα (στόπερ), Σεντ Τζουστ (στόπερ), Ινάσιο (στόπερ) παραμένουν εκτός, ενώ ισχυρίστηκε ότι και οι ποιοτικοί Έντουαρντς (εξτρέμ), Γκονσάλβες (μέσος) έχουν μυϊκά θέματα και είναι άγνωστο αν μπορούν να παίξουν.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

AVS

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Ρίο Άβε. Ο Λόπες πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 72ο λεπτό.

Με δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη στο 1-0 επέστρεψε από τη διακοπή των εθνικών ομάδων η νεοφώτιστη της Liga Portugal, επιβεβαιώνοντας ότι έχει τη δυναμική να αντέξει στην κούρσα επιβίωσης.

Ξόδεψε δύο σημαντικές ευκαιρίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (18-19’) σε σετ παιχνίδι και μετάβαση αντιστοίχως, ενώ η καλύτερη στιγμή της Ρίο Άβε ήρθε με κεφαλιά σε κόρνερ.

Ζωηρό το ξεκίνημα της επανάληψης, με απειλητικές καταστάσεις εκατέρωθεν, τελικά η AVS βρήκε το πολυπόθητο τέρμα με ανάποδο ψαλίδι, με τον σκόρερ να περνά ως αλλαγή δευτερόλεπτα νωρίτερα. Με απόκρουση… που θύμισε Μουντιάλ κράτησε το μηδέν στο φινάλε ο κίπερ Οτσόα.

“Στρατηγικά θα έχουμε την ιδέα του παιχνιδιού, με πολύ σεβασμό για τον αντίπαλο, προσπαθώντας να είμαστε μια φιλόδοξη και οργανωμένη ομάδα. Έχουμε σκοράρει σε κάθε παιχνίδι αυτή τη σεζόν. Έχουμε θετική ιδέα για το παιχνίδι.” δήλωσε ο κόουτς Καμπέλος.

Επιπλέον, ενημέρωσε ότι ο νεοφερμένος Ζε Λουίς (φορ) δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ ο Νενέ (φορ) είναι τραυματίας. Δίχως δικαίωμα συμμετοχής ο Ριμπέιρο (φορ) που είναι δανεικός από την Σπόρτινγκ.

AVS ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 5/8 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – AVS στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ