* 6η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 4/5 μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Πορτογαλίας σήμερα 22/09!

ΦΑΡΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Πόρτο. Ο Γκαλένο με πέναλτι (48’) άνοιξε το σκορ για την Πόρτο, ο Τομανέ (51’) ισοφάρισε για τη Φαρένσε και ο Ομοροδιόν (75’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας από το νότιο ακρωτήριο στην επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, όμως ο βαθμός δυσκολίας στο “Ντραγκάο” δεν της επέτρεψε να γλιτώσει την 5η ήττα στα ισάριθμα πρώτα ματς της σεζόν.

Με 5αδα στην άμυνα, με ανθεκτικότητα σε χαμηλά μέτρα, με τον κίπερ Βέλιο “ζεστό” και συμμάχους τα δοκάρια σε δύο περιπτώσεις κατάφερε να κρατήσει το μηδέν ως την ανάπαυλα.

Δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος υπέπεσε σε πέναλτι για το προβάδισμα της Πόρτο, αλλά ο στράικέρ της εκμεταλλεύτηκε γκάφα του γηπεδούχου στόπερ για το άμεσο 1-1. Μάλιστα απείλησε και με ανατροπή σε στατικό λίγο αργότερα, αλλά ακολούθησε ασφυκτική πίεση από την Πόρτο, η οποία σημάδεψε δύο ακόμη φορές τα δοκάρια. Τελικά λύγισε η Φαρένσε σε ένα από τα πολλά φορτώματα της περιοχής της.

“Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι η ευθύνη μας. Βλέπουμε την κατάταξη και την τελευταία θέση κάθε μέρα και θέλουμε πολύ να ξεφύγουμε από αυτήν.” δήλωσε ο κόουτς Μότα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο ηγετικός Ματίας (εξτρέμ) που έχασε το ματς στο Ντραγκάο έχει τενοντίτιδα και θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Ο κίπερ Περέιρα είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας.

ΦΑΡΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΡΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-3) από την Σπόρτινγκ. Σκόρερ των φιλοξενούμενων οι Γκονσάλβες (24’), Γκιόκερες με πέναλτι (73’) και Τρινκάο (80’).

Εκ προοιμίου πολύ δύσκολη η αποστολή των “λύκων” την προηγούμενη Παρασκευή, αναμενόμενα απέτυχαν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση στην πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ, η οποία έχει μπει στην σεζόν με σπασμένα φρένα.

Απείλησε στα 24 δευτερόλεπτα η Αρούκα με μπαλιά στον χώρο, αλλά ακολούθησε “πράσινη” κυριαρχία. Γεμάτη αμυνόμενους η περιοχή της στο 0-1, έκανε σημαντικές επεμβάσεις ο κίπερ Μαντλ για να μείνει αυτό μέχρι την ανάπαυλα.

Η Αρούκα είχε την στιγμή της και πάλι νωρίς στο δεύτερο μέρος, αλλά η Σπόρτινγκ συνέχισε να απειλεί με υψηλή συχνότητα. Σε κόρνερ καταλογίστηκε (χέρι) το πέναλτι για το 0-2 και με κάθετο σλάλομ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

“Δεν κοιτάζω πολύ την κατάταξη, γιατί τώρα ξεκίνησε η σεζόν. Είναι πάντα καλό να ξεκινάς καλά, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν σημαίνει τίποτα.” δήλωσε ο κόουτς Γκαρσία που αναμένεται να επιστρέψει σε σχήμα με 4αδα στην άμυνα.

Εκτενής η λίστα του ιατρικού δελτιου, δεν θα ταξιδέψουν στη νότια ακτή οι τραυματίες Ρότσα (στόπερ), Γκάλοβιτς (στόπερ), Κουαρέσμα (αρ. μπακ), Κουασί (μέσος), Μπουσκέτς (μέσος), Μορέιρα (μέσος), Βιτίνιο (μέσος) και Αραούζο (φορ). Η πλειοψηφία τους έχουν σημαντικό ρόλο στο rotation.

ΑΡΟΥΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 φετινά παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Φαρένσε – Αρούκα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ