* 6η αγωνιστική.

* Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε τα 3 τελευταία μεταξύ τους, τα 2 εκτός έδρας.

* Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε πρώτη γκολ στα 10 τελευταία μεταξύ τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα Κυριακή 22/09!

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-1 την Οσασούνα εντός. Δέχτηκε πρώτη γκολ από τον Ραούλ Γκαρθία (27’), απάντησε με Μούμιν (50’), Ράτσιου (66’) και Ουνάι Λόπεθ (90’+5).

Κατάφερε αυτό που ήθελε, πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη στο Βαγέκας. Καλύτερη από την Οσασούνα σε όλο το ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ εντελώς κόντρα στη ροή, στην επανάληψη έβαλε στο παιχνίδι της το μοναδικό στοιχείο που της έλειπε, την ουσία.

Η νίκη την “εκτόξευσε”, από το όριο της ζώνης υποβιβασμού βρέθηκε στη μέση της βαθμολογίας. Ο στόχος της είναι ακριβώς αυτό, να τερματίσει κάπου εκεί, εξασφαλίζοντας χωρίς… περιπέτειες την παραμονή και όχι να πάθει ό,τι περυσι, που μέχρι τον Νοέμβριο ήταν έβδομη και στο τέλος έφτασε στο σημείο να ανησυχεί μη βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η σταθερότητα είναι ένα στοίχημα για τον Ίνιγο Πέρεθ, περισσότερο όμως αφορά την εικόνα της από ένα παιχνίδι στο άλλο. Όσον αφορά την παρουσία της σε ένα ματς, κρίνοντας από το τελευταίο με την Οσασούνα, τα κατάφερε, δεν είχε καμία σχέση με το σύνολο με τα μεγάλα “σκαμπανεβάσματα” κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ.

Πρώτη εμφάνιση για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος όμως έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. Το είχε πει ο Πέρεθ ότι θα τον βάλει πολύ σταδιακά στη “μηχανή” της ομάδας, δεν θα ρισκάρει ούτε τη λειτουργία της, ούτε την υγεία του παίκτη. Ο Κολομβιανός πάντως μάλλον ξεκίνησε με υπερβολικές απαιτήσεις, “θέλουμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα και να κατακτήσουμε το κύπελλο” δήλωσε, στόχοι που δημοσίως τουλάχιστον δεν έχουν ανακοινωθεί από κανέναν και δεν είναι και ρεαλιστικοί.

Μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης και το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και αμφότερες έχουν τον ίδιο μισητό αντίπαλο, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεχίζει με μοναδικό πρόβλημα, τον μπακ Εσπίνο.

Ράγιο Βαγεκάνο Στατιστικά

* G/G & over 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 τη Λειψία εντός έδρας με ανατροπή, για την πρώτη αγωνιστική της league phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Σέσκο (4’), το γύρισε με Γκριζμάν (28’) και Χιμένες (90’).

Χρειάστηκε να παλεύει σκληρά μέχρι το τέλος, αλλά στο τέλος κατάφερε να νικήσει και να ξεκινήσει στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ με τον τρόπο που ήθελε, μια νίκη. Ενδεχομένως να υπολόγιζε σε μια καλύτερη διαφορά τερμάτων, η οποία μπορεί να παίξει ρόλο στο τέλος, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς όμως, σημασία έχει το τρίποντο που κατέκτησε, με ήρωα τον στόπερ Χιμένες.

Στο ίδιο γήπεδο αλλά πολύ πιο εύκολα, επιβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, της Βαλένθια. Εκμεταλλεύτηκε την τραγική κατάσταση της αντιπάλου, έφτασε σε ένα μεγάλο σκορ, βλέποντας μάλιστα δύο καινούργιους να κάνουν “σεφτέ” στα γκολ, τον χαφ Γκάλαχερ και τον Άλβαρες που πανηγύρισε επιτέλους το πρώτο του τέρμα, έστω και στις καθυστερήσεις.

Ακόμα δεν έχει ρολάρει όπως θα ήθελε, αλλά τα αποτελέσματα έρχονται και αυτό έχει σημασία. Το ίδιο επιθυμεί να συμβεί και στο ματς-παγίδα στο Βαγέκας, απέναντι σε μια Ράγιο που έχει πολύ καλή ψυχολογία και είναι και πιο ξεκούραστη. Το άσχημο είναι ότι δεν βρίσκει ούτε γι’ αστείο χρόνο για αποφόρτιση από την κούραση και την πίεση, την Πέμπτη έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα αντιμετωπίζει τη Ράγιο και την προσεχή Πέμπτη θα αγωνιστεί στο Βίγκο κόντρα στη Θέλτα, πρόγραμμα που μπορεί να χαρακτηριστεί και εξωφρενικό.

Αυτό ακριβώς σχολίασε σε σχετική ερώτηση ο Σιμεόνε και ήταν σαφής, αφού πρώτα ανέφερε ότι δεν του αρέσει η λέξη ροτέισον. “Υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί σε παίκτες και αυτό κάπου έχει τις “ρίζες” του ως πρόβλημα. Με τους γυμναστές και τους γιατρούς θα πρέπει να χειριζόμαστε την υγεία των παικτών με τη μεγαλύτερη προσοχή. Με υγεία έχουμε ομάδα, χωρίς αυτήν όχι” σχολίασε, προϊδεάζοντας για αλλαγές.

Χωρίς νέα προβλήματα, αρκετοί παίκτες “χτυπούν την πόρτα” της ενδεκάδας στο Βαγέκας.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

* Αήττητη εδώ και 11 αγώνες, τρέχει σερί 3 νικών.

* Over 2,5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Ράγιο Βαγεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ