* 6η αγωνιστική.

* Τα 4 τελευταία μεταξύ τους τα κέρδισε η ομάδα που αγωνιζόταν εντός έδρας, αμφότερες έχουν από 2 νίκες.

* G/G & over 2,5 οι 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους, οι 2 είχαν σύνολο ακριβώς 3 γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα Κυριακή 22/09!

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 τη Λεγανές εκτός, για την εμβόλιμη 7η αγωνιστική, με τα γκολ των Βίβιαν (65’) και Ινιάκι Γουίλιαμς (76’).

Δυσκολεύτηκε αλλά βρήκε τρόπο να περάσει από την έδρα της Λεγανές. Τη δυσκόλεψε πολύ η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ανέβασε ρυθμούς, πίεσε περισσότερο και μέχρι να φτάσει στο 0-2, είχε τον πλήρη έλεγχο. Από ‘κει και μετά ήταν για να δεχτεί ένα γκολ, το απέφυγε έχοντας σε καλή κατάσταση την άμυνα και τον γκολκίπερ Αγιρεθαμπάλα.

Συνεχόμενες οι υποχρεώσεις, υποδέχεται τη Θέλτα και στη συνέχεια θα πρέπει να ταξιδέψει για Ρώμη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα, στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βαλβέρδε είχε προαναγγείλει ροτέισον και το έκανε πράξη, όμως δεν απέφυγε εκείνο που δεν ήθελε με τίποτα, έναν τραυματισμό βασικού. Ο Νίκο Γουίλιαμς αποχώρησε πρόωρα από τον τερέν του “Μπουτάρκε”, δεν θα αγωνιστεί με τη Θέλτα και κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος στη Ρώμη.

Παρά τις αντιξοότητες, το πρόσημο από τα τελευταία ματς είναι σίγουρα θετικό και αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, αφού τα “λιοντάρια” ανέβηκαν στην πρώτη εξάδα, έστω και με ματς περισσότερο. Ζητούμενο είναι να έρθει ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στη Θέλτα, το οποίο θα την εδραιώσει εκεί και θα της επιτρέψει να ελπίζει πως μπορεί να παραμείνει και μετά την ολοκλήρωση της εμβόλιμης αγωνιστικής που ξεκίνησε από αυτήν την εβδομάδα.

“Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες μας μέσα από τα παιχνίδια” ανέφερε ο Βαλβέρδε με απογοήτευση που δεν έχει χρόνο προπονήσεων για να δουλέψει όπως θέλει. Νοκ άουτ πλην του Νίκο Γουίλιαμς και ο αριστερός μπακ Μπερτσίτσε.

Αθλέτικ Μπιλμπάο Στατιστικά

* Κέρδισε τα 3/4 τελευταία, ηττήθηκε μόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός με 0-1, με γκολ στις καθυστερήσεις, από λάθος της άμυνάς της.

* N/G & under 2,5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΘΕΛΤΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 3-1 εντός επί της Βαγιαδολίδ. Πήρε προβάδισμα 2-0 από τα γκολ των Ούγο Άλβαρεθ (22’) και Μπόρχα Ιγκλέσιας (35’), δέχτηκε γκολ από τον Μόρο στο 50’, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 81’ λόγω αποβολής του χαφ Μαρτίν, σημείωσε τρίτο στις καθυστερήσεις από τον Δουβίκα (90’+1).

Νίκησε μια κατώτερη ομάδα και δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Στο διάστημα από το 50’ που δέχτηκε το γκολ ως την αποβολή του Μαρτίν, ένιωσε μια μικρή πίεση, χωρίς όμως να απειληθεί σοβαρά, διαχειρίστηκε άψογα το αριθμητικό πλεονέκτημα στο τέλος και πέτυχε και ένα γκολ που τη βοηθάει ψυχολογικά.

Ψηλά στη βαθμολογία, δεν έχει καμία σχέση το φετινό ξεκίνημα με τον Χιράλδεθ, με το περσινό με τον Μπενίτεθ. Πέρυσι είχε φανεί πως η σεζόν θα είναι δύσκολη, φέτος δείχνει πως όσον αφορά την παραμονή τουλάχιστον, δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Το νιώθουν και οι παίκτες, φαίνεται στις κινήσεις τους, παίζουν χωρίς άγχος, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Της λείπει ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, της λείπει γενικότερα περισσότερη ισορροπία στο παιχνίδι της. Αυτά ψάχνει στο Μπιλμπάο, στο πρώτο πραγματικά δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, στο οποίο αν καταφέρει και πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα θέσει και υποψηφιότητα για την εξάδα, έστω κι αν αυτό τώρα δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός στο Βίγκο.

Πνέει άνεμος ενθουσιασμού στα αποδυτήρια, “μακάρι αυτή η σεζόν να εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο που να τη θυμόμαστε” δήλωσε ένα από τα νέα αποκτήματα που βρήκε αμέσως τη θέση του στην ομάδα, ο μπακ Μάρκος Αλόνσο. Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα στο Μπιλμπάο, απεναντίας εξέτισε και επιστρέφει ο εξτρέμ Αφόν Γκονθάλεθ.

Θέλτα Στατιστικά

* G/G & over 2,5 τα 8 τελευταία παιχνίδια της.

* Ηττήθηκε με ένα γκολ διαφορά στα 2 εκτός έδρας που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Θέλτα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ