* 6η αγωνιστική.

* Under 2,5 οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, έσπασαν το σερί στο τελευταίο 3-0 της Χετάφε στην έδρα της Λεγανές, τη σεζόν 2019/20.

* Τη μοναδική της νίκη επί της Χετάφε εντός δεκαετίας, η Λεγανές την έχει εκτός έδρας, με 2-0, τη σεζόν 2018/19.

* Τo ντέρμπι της νότιας Μαδρίτης με μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα Κυριακή 22/09!

ΧΕΤΑΦΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε από την Μπέτις εκτός έδρας στο εξ αναβολής της τρίτης αγωνιστικής. Βρέθηκε πίσω με 2-0 από τα γκολ του Λο Σέλσο (61’ πεν., 74’), μείωσε απλώς στις καθυστερήσεις με τον Αραμπάρι (90’+3).

Νέα ήττα, πιο καθαρή και πιο δίκαιη από εκείνη που υπέστη στο άλλο γήπεδο της Σεβίλλης, το “Σάντσεθ Πιθχουάν” με 1-0 από τη Σεβίλλη. Είχε και η ίδια μια πολύ διαφορετική προσέγγιση, πήγε για να εκνευρίσει τους αντιπάλους, να παίξει σκληρά και να κάνει καθυστερήσεις, τακτική που τελικά δεν την ωφέλησε. Μετά το 2-0 προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, βρήκε ένα γκολ, αλλά ήταν αργά για κάτι περισσότερο.

Φωνάζουν για τη διαιτησία, ο βοηθός του Μπορδαλάς, Πάτρι Μορένο κατήγγειλε ότι ο διαιτητής Πουλίδο Σαντάνα προσέβαλε τους παίκτες, λέγοντάς τους, “ξέρω πώς παίζετε και τι ήρθατε να κάνετε εδώ”. Η Επιτροπή Διαιτησίας ωστόσο που έχει τις συνομιλίες του διαιτητή σε κάθε παιχνίδι ηχογραφημένες, διέψευσε ότι ειπώθηκε κάτι.

Γενικότερα έχει χαθεί εντελώς η ψυχραιμία στην ομάδα και κύρια αιτία είναι η εικόνα της και τα αποτελέσματα. Ο Μπορδαλάς στην απόγνωσή του, μπήκε να διαμαρτυρηθεί στον αγωνιστικό χώρο και αποβλήθηκε από το διαιτητή με συνέπεια να πρέπει να εκτίσει τρεις αγωνιστικές τιμωρίας μακριά από τον πάγκο του. Ο ίδιος έχασε εντελώς την ψυχραιμία του μετά την ήττα, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Μπέτις ότι έκανε καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά.

Πάντα στη ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα, δεν παίζει ποδόσφαιρο προς το παρόν, έχει και πολύ “κοντό” ρόστερ για να βγάζει τέτοιο πρόγραμμα. Στα δύο ματς στη Σεβίλλη η κούραση δεν βγήκε, όσο όμως αγωνίζονται οι ίδιοι, τόσο πιθανότερο είναι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο στην περιοχή, Λεγανές, υπάρχει απαίτηση για νίκη και τίποτα λιγότερο, ώστε να την προσπεράσει στη βαθμολογία και να βγει από την τελευταία τριάδα. Κλειστά τα εκδοτήρια εισιτηρίων έξω από το γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί η παρουσία οπαδών της Λεγανές σε κερκίδες πλην της προκαθορισμένης για τους φιλοξενούμενους.

Διέκοψαν την τελευταία προπόνηση για να “ντοπάρουν” ψυχολογικά την ομάδα οι οπαδοί της, ζήτησαν τη νίκη στο ντέρμπι. Συνεχίζει με τα ίδια προβλήματα.

Χετάφε Στατιστικά

* Χωρίς νίκη εδώ και 6 αγώνες, έχασε τα 2 πιο πρόσφατα, αμφότερα εκτός έδρας.

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 under 2,5, έσπασε σερί με την Μπέτις.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΕΓΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 0-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός, για την εμβόλιμη 7η αγωνιστική από τα γκολ των Βίβιαν (65’) και Ινιάκι Γουίλιαμς (76’).

Άρχισε να δείχνει την πραγματική της εικόνα, σε παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο με την Αθλέτικ δεν μπορεί να έχει τύχη, αν η αντίπαλος είναι όπως πρέπει. Το πάλεψε όσο περισσότερο γινόταν, έπαιξε και με το χρόνο κατά διαστήματα, όμως τελικά οι Βάσκοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και να την αφήσουν χωρίς βαθμό από το ματς. Είχε πάντως κι εκείνη κάποιες καλές στιγμές, όμως έδειξε με πολύ σαφή τρόπο πως το “ταβάνι” της είναι χαμηλό.

Πέφτει συνέχεια στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, πλησίασε στις θέσεις που την περίμεναν όλοι, κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει και ματς περισσότερο πλέον μάλιστα, η εμβόλιμη που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη, θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο μεσοβδόμαδο.

“Εξάποντο” το ντέρμπι της περιοχής με τη Χετάφε αυτή τη φορά, δεν έχει μόνο αξία γοήτρου αλλά και βαθμολογική, όσο νωρίς και να είναι ακόμα. Το κύριο ζητούμενο είναι να σταματήσει να χάνει και να “ξεκολλήσει” από τους πέντε βαθμούς, ιδανικό σενάριο για εκείνη το να καταφέρει να φύγει με το διπλό, το οποίο θα είναι και το πρώτο της στη σεζόν.

Εξαντλήθηκαν τάχιστα τα περίπου 300 εισιτήρια που παρέλαβε για το “Κολισέο”, είναι βέβαιο πως δεν θα έχει μόνο τόσους οπαδούς της, υπολογίζεται ότι μπορεί να ξεπεράσουν και τους 1.000 και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

“Ειχαμε λιγότερο διάστημα ξεκούρασης από εκείνους, όμως θα αντισταθμήσουμε αυτό το μειονέκτημα με πάθος για το στόχο” δήλωσε ο κόουτς Μπόρχα Χιμένεθ. Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα.

Λεγανές Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 N/G & under 2,5.

* Έχει κερδίσει μόνο 1/5 τελευταία, ένα φιλικό κατά τη διακοπή, κόντρα στην πολύ κατώτερη Φουενλαμπράδα με 3-0.

Χετάφε-Λεγανές στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ