4η αγωνιστική

*Αήττητη η ΑΕΚ Λάρνακας στα 15 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, έχοντας επικρατήσει στα 13/15.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Κυριακής 22/09!

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Ομόνοια, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 23ο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται η ΑΕΚ Λάρνακας, μετά και το εντός 0-2 από την Πάφο. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ φιλοξενήθηκε από την Ομόνοια, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με πολύ καλό ρυθμό και ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, πήγε στα αποδυτήρια ούσα πίσω στο σκορ, δεχόμενη γκολ στα μέσα αυτού. Πήρε μέτρα μετά την ανάπαυλα και όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο απαιτητική, αλλά παρότι δημιούργησε φάσεις δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, αν και ακυρώθηκε τέρμα της στο 74′ ως οφσάιντ.

Παραμένει έτσι στους τρεις βαθμούς στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια, τους οποίους και πήρε στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (1-2 εκτός). Στη διάθεση του προπονητή τέθηκε και πάλι ο Ναούμ, σε αντίθεση με τον Άνχελ Γκαρσία που τέθηκε εκτός.

ΑΕΚ Λάρνακας Στατιστικά

*2-3 Goals τα οκτώ τελευταία παιχνίδια.

*2-3 Goals τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από τη Νέα Σαλαμίνα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο φινάλε του ημιχρόνου και παρότι έκανε την ανατροπή με τους Αντερέγκεν (47′) και Οφόρι (77′), δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα στην πορεία (πεν. 90’+6, 90’+17). Στο 90’+27 αποβλήθηκε ο Παναγιώτου.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τον Εθνικό Άχνας, μετά και τη σπουδαία νίκη που πήρε με 1-3 στην έδρα του ΑΠΟΕΛ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νταβίδ Μπαντία υποδέχθηκε τη Νέα Σαλαμίνα, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 2-3.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, δυναμικότητα και ανατροπές, ήταν αυτή που έμεινε με άδεια χέρια στο φινάλε, παρότι υπήρχε και 20λεπτη διακοπή, λόγω προβλήματος στους προβολείς. Αν και βρέθηκε πίσω στο φινάλε του ημιχρόνου, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν ήταν αρκετό καθώς δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα στον έξτρα χρόνο.

Αυτή ήταν και η δεύτερη φετινή ήττα, μετά και από εκείνη που υπέστη στην πρεμιέρα, κόντρα στην Ομόνοια (3-0 εκτός). “Μετά το 2-1 φοβηθήκαμε να παίξουμε την μπάλα μας και να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα, φοβηθήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός, που ψάχνει λύσεις στην άμυνα.

Υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό παιχνίδι ο Παναγιώτου, που δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στην Ανόρθωση (28/09).

Εθνικός Άχνας Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

ΑΕΚ Λάρνακας – Εθνικός Άχνας στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ