* 5η αγωνιστική.

* Καμία από τις συναντήσεις τους την τελευταία δεκαετία δεν ήταν στα πλαίσια της πρώτης κατηγορίας.

* G/G & over 2,5 οι 2/3 συναντήσεις τους, N/G & under 2,5 η άλλη.

* Σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν η Καλλιθέα θα χρησιμοποιεί το “Απόστολος Νικολαΐδης” για έδρα, η φυσική της, το “Γρηγόρης Λαμπράκης” δεν πληροί τις προδιαγραφές της διοργανώτριας.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League σήμερα 22/09!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Λαμία εκτός έδρας.

Συνέχισε να βρίσκεται μακριά από τη νίκη μια μια εμφάνιση μέτρια προς καλή, αλλά πάλι ανεπαρκή, στο “Αθανάσιος Διάκος”. Άξιζε περισσότερο από την αντίπαλο τη νίκη, είχε και δοκάρι στο 86’ από μακρινό σουτ του Βαλμπουενά. Φώναξε και για ένα πέναλτι σε χέρι στο πρώτο ημίχρονο, διαιτητής και VAR θεώρησαν πως δεν υπήρξε παράβαση.

Έψαχνε ένα καλύτερο ξεκίνημα, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει την πεποίθηση πολλών ότι μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Το θετικό, από τη στιγμή που ο στόχος της για φέτος είναι απλώς η παραμονή, είναι πως δείχνει ότι θα βρεθούν χειρότερες ομάδες για να υποβιβαστούν και να της επιτραπεί να έχει άλλη μια σεζόν στην κατηγορία.

Πάντως και το πρόγραμμα που της έτυχε στην αρχή ήταν εφιαλτικό, ειδικά για “νεοφώτιστη”. Αντιμετώπισε ήδη Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τώρα βρίσκει μπροστά της την ΑΕΚ, με λίγα λόγια το πρόγραμμά της δεν θα μπορούσε να είναι δυσκολότερο τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Της βγήκε μάλιστα και παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδόμαδα, κόντρα στο Διαγόρα, στη Ρόδο, πέραν όλων των άλλων θα πρέπει να κάνει και μια διαχείριση δυνάμεων αφού την άλλη αγωνιστική δίνει “εξάποντο” στο Βόλο.

Επιστρέφει στον πάγκο ο κόουτς Ντονάτι που ήταν τιμωρημένος στη Λαμία, έχοντας συμπληρώσει κάρτες. Σταθερά έξω ο στόπερ Μεχίας.

Καλλιθέα Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στη σεζόν, μαζί με τα φιλικά προετοιμασίας, σε 7 αγώνες μετράει 5 ισοπαλίες.

* Ισόπαλη στο μοναδικό εντός που έδωσε στη σεζόν, 2-2 με τον Παναθηναϊκό.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΕΚ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-0 εντός επί το Βόλου, με τα γκολ των Πιερό (22’) και Κοϊτά (62’).

Απλώς το χρέος της έκανε απέναντι στο Βόλο, με βάση τη διαφορά ρόστερ αλλά και ονόματος που έχουν οι δύο ομάδες. Πήρε το τρίποντο και έπιασε κορυφή, εκμεταλλευόμενη τις απώλειες βαθμών όλων των υπολοίπων, η εμφάνιση που έκανε ωστόσο δεν εντυπωσίασε κανέναν. Δημιούργησε πάντως αρκετές ευκαιρίες, λιγότερες από το προηγούμενο εντός με τη Λαμία, στο οποίο έμεινε στο 1-1, η βασική διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά είχε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της.

Σοκ προκάλεσε η είδηση του τραυματισμού του Λιβάι Γκαρσία λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, ο Πιερό ωστόσο με την πρώτη του εμφάνιση έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, ακόμα και με τον Γκαρσία υγιή, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ. Πήρε χρόνο συμμετοχή πάλι ως αλλαγή ο Περέιρα, πάλι χωρίς να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Η μεγάλη “βόμβα” που επιθυμούσε όσο τίποτα ο Μάριος Ηλιόπουλος, “έσκασε” ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτιντ, Αντονί Μαρσιάλ, είπε το “ναι” και θα φοράει τη φανέλα της για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε τουλάχιστον. Ντελίριο από τον κόσμο που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο με πυρσούς και καπνογόνα, είναι σαφές ότι οι οπαδοί της περιμένουν να κάνει τη διαφορά.

Ανέτοιμος ακόμα ο Γάλλος επιθετικός, είχε μεγάλο διάστημα χωρίς ομάδα, εικάζεται πως θα είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του, μετά την επόμενη διακοπή, στα μέσα του Οκτωβρίου. Πρόβλημα τη τελευταίας στιγμής ο βασικός δεξιός μπακ Ρότα λόγω ίωσης, μεγάλο το πρόβλημα αφού λείπει και ο Οντουμπάτζο.

Δεν έψαξε δικαιολογίες στις απουσίες ο κόουτς Αλμέιδα, “ο στόχος είναι πάντα να κερδίζουμε, ανεξαρτήτως αν έχουμε πάντα όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους ή όχι” σημείωσε.

ΑΕΚ Στατιστικά

* Αήττητη στα 5 τελευταία, κέρδισε τα 4.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 8/9 τελευταία.

Καλλιθέα-ΑΕΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ