* 6η αγωνιστική

* Over 3.5 τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Super Lig.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας σήμερα 22/09!

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Τραμπζονσπόρ. Στο 13ο λεπτό αποβλήθηκε ο Βίστσα της Τραμπζονσπόρ, αλλά στο 17’ προηγήθηκε με το Γιοκουσλού. Ο Φερνάντες ισοφάρισε για την Μπεσίκτας στο 39ο λεπτό.

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια της σεζόν υπέστη στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τραπεζούντας, δικαιολογημένη εκ προοιμίου, χαμένη ευκαιρία έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Ξεκίνησε με υψηλή ένταση το ματς κι ο Βίστσα ξέφυγε σε μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα να αφήσει την Τραμπζονσπόρ με 10 παίκτες από πολύ νωρίς.

Πριν καταλαγιάσει ο εκνευρισμός όμως πήρε προβάδισμα με κεφαλιά σε στατική φάση. Αναμενόμενα η Μπεσίκτας πήρε τα ηνία του αγώνα με παίκτη παραπάνω, δημιούργησε δύο σημαντικές ευκαιρίες πριν την σεμιναριακή συνεργασία για το 1-1 μέσα σε γεμάτη περιοχή.

Στο 83% πήγε η κατοχή της Μπεσίκτας μετά την ανάπαυλα, αλλά δεν βρήκε λύση απέναντι στο “πούλμαν” των γηπεδούχων, ο κίπερ των οποίων πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις.

Βασικός, στο δεξί άκρο της μεσαία γραμμής, ξεκίνησε ο νεοφερμένος Ζοάο Μάριο κι έδειξε άμεσα προσαρμοσμένος, δεν κατάφερε να φανεί ο Ιμόμπιλε που έχει ήδη 7 γκολ στην σεζόν.

Ο κόουτς Φαν Μπρόνκχορστ δοκίμασε σχήμα με δύο φορ στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ σήμερα ενδεχομένως να προφυλάξει ενόψει της πρεμιέρας στο Europa League, την Πέμπτη στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ. Τραυματίας είναι ο αρχηγός Ουισάλ (στόπερ), δεν υπολογίζεται ο Όξλεϊντ-Τσαμπερλέιν (μέσος).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 3.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΕΓΙΟΥΠΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Καϊσέρισπορ. Με Τιάμ (21’) και Σάιθ (36’) προηγήθηκε 0-2 η Εγιουπσπόρ, αλλά οι Κοτσαμάν (64’) και Ναζόν (69’) ισοφάρισαν για την Καϊσέρισπορ.

Συνεχίζει την αήττητη εκκίνηση (2-3-0) η νεοφώτιστη ομάδα της Κωνσταντινούπολης, αλλά ο κυριακάτικος βαθμός στην Καισάρεια είχε πικρή επίγευση έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Απείλησε πρώτη η Εγιουπσπόρ και σε αντεπίθεση από κόρνερ των γηπεδούχων πήρε το προβάδισμα, με τον Τιάμ να μην πανηγυρίζει κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο ίδιος έχασε τεράστια ευκαιρία σε νέα μετάβαση, αλλά σε φάση καρμπόν, μετά από λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή ήρθε το 0-2 με κάθετη πάσα.

Δεν απείλησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Καϊσέρισπορ, αλλά επέστρεψε δριμύτερη από την ανάπαυλα. Πίεσε την αντίπαλη περιοχή (69% κατοχή) κι έφερε το ματς στα ίσια με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά. Μείωσε με τον στόπερ της σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ και ισοφάρισε με φορίσια κίνηση του Ναζόν (φορ) που πέρασε ως αλλαγή στο ματς. Εν συνεχεία έχασε καθαρό τετ α τετ για την ανατροπή, ενώ στις καθυστερήσεις η Εγιουπσπόρ είχε γεμάτο δοκάρι.

Ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο κόουτς Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Μόνο ο ρολίστας Γιλμάζ (μέσος) βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο.

ΕΓΙΟΥΠΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μπεσίκτας – Εγιουπσπόρ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ