* 6η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Ντέρμπι της Μαύρης Θάλασσας.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας σήμερα 22/09!

ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (5-0) από τη Γαλατασαράι. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Σάντσες (3’), Μπαρντακτσί (25’), Σάρα (49’), Μέρτενς (61’) και Γιλμάζ (80’).

Ανήμπορη να αντισταθεί στην πρωταθλήτρια η ομάδα της Ριζούντας, το προηγούμενο Σάββατο ταπεινώθηκε στην Πόλη γνωρίζοντας τρίτη διαδοχική ήττα δίχως να σκοράρει.

Απόλυτο αφεντικό η Γαλατασαράι (3.26 – 0.10 xGoals), χόρτασε το κοινό της, παρότι ο Οσιμέν δεν βρήκε δίχτυα στο 90λεπτο ντεμπούτο του. Κέρδισε το φάουλ για το γρήγορο προβάδισμα, με κεφαλιά στόπερ, ήταν μέσα και στο στατικό για το 2-0 από τον έτερο στόπερ.

Ο νεοφερμένος χαφ Σάρα άνοιξε λογαριασμό για το 3-0, παίρνοντας το “ριμπάουντ” απομάκρυνσης. Σε μετάβαση από κλέψιμο ψηλά ολοκληρώθηκε το “καρέ” και με έξοχη συνεργασία διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ανήμπορη να απειλήσει σε όλο το ματς η Ρίζεσπορ.

Με στόχο να σπάσει το αρνητικό εντός έδρας σερί (0-3-2) ετοίμασε την ομάδα του ο κόουτς Παλούτ, δίχως τους τραυματίες Βαρεσάνοβιτς (μέσος), Κεσέρ (εξτρέμ), ενώ αμφίβολος είναι ο νεοφερμένος Γκεζάλ (εξτρέμ) και ο βασικός στόπερ Αλικούλοφ (στόπερ) λόγω διάσεισης στο προηγούμενο παιχνίδι.

ΡΙΖΕΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Μπασακσεχίρ. Ο Μουαντιλματζί (65’) άνοιξε το σκορ και ο Φαν Ντρόγκελεν (72’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν και 3η στα 4 τελευταία παιχνίδια της πέτυχε η ομάδα της Σαμσούντας στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης, υποχρεώνοντας την ποιοτική Μπασακσεχίρ στην πρώτη δική της ήττα στην σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και στο 20’ ξόδεψαν τεράστια ευκαιρία, δεν κατάφερε να απειλήσει ως την ανάπαυλα η Σαμσουνσπόρ. Δεν άλλαξε το σκηνικό μετά την ανάπαυλα, η Μπασακσεχίρ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, και στο 60’ άγγιξε ξανά το προβάδισμα.

Με βαθιά μπαλιά στον θηριώδη στράικερ Μουαντιλματζί, ο οποίος πόσταρε άψογα τον αντίπαλο στόπερ, προηγήθηκε η Σαμσουνσπόρ, στην πρώτη της φάση στο ματς. Με κεφαλιά από τον στόπερ της σε κόρνερ ντούμπλαρε το προβάδισμά της κι εν συνεχεία έπαιξε με αυτοπεποίθηση, καταγράφοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

“Παίξαμε καλύτερα. Μετά τη διακοπή είπα ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε πειθαρχημένα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.” δήλωσε ο κόουτς Ρέις, ο οποίος δεν έχει καταγεγραμμένες απουσίες για το ντέρμπι.

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/5 φετινά παιχνίδια της.

* No Goal τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Ρίζεσπορ – Σαμσουνσπόρ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ