Ηρακλής: Κοντά σε πολύ σημαντική μεταγραφή!

Ανανεώθηκε:
iraklis-metagrafi-siovas
Photo Credits: Intime Sports

Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής για την άμυνά του. Το στοίχημα της ανόδου είναι ο στόχος που έχει θέσει άλλωστε η ομάδα!

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηρακλής φαίνεται έτοιμος να αποκτήσει τον έμπειρο Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Σιόβα, σε μια κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας.

➡️ Βρείτε στον σύνδεσμο Super League 2: Ολόκληρο το πρόγραμμα & οι όμιλοι (2024-2025)!

Προφίλ του παίκτη

Ο 36χρονος Σιόβας, αριστεροπόδαρος στόπερ, έμεινε ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι από την ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ. Στην τελευταία του σεζόν εκεί, πραγματοποίησε 27 εμφανίσεις στην Eredivisie.

Ο Σιόβας, με 20 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, έχει μια πλούσια καριέρα πίσω του, έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Ουέσκα και η Λεγκανές.

Εξελίξεις και διαπραγματεύσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται σύντομα η οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, ασχολείται προσωπικά με τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών της μεταγραφής.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Ηρακλής θα γίνει ο πέμπτος ελληνικός σταθμός στην καριέρα του Σιόβα, μετά τον Ολυμπιακό, την Ξάνθη, τον Πανιώνιο και τον Ιωνικό.

Τίτλοι με τον Ολυμπιακό:

  • 4 πρωταθλήματα
  • 2 κύπελλα
Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ