Μελετημένα Προγνωστικά: Άρης και Ολυμπιακός σκοράρουν στο 1.90

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο αγωνιστικό όσο και στοιχηματικό, παρουσιάζουν τα παιχνίδια στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/09). Το Betarades.gr εντόπισε δυνατά και μελετημένα προγνωστικά σήμερα από τα οποία ξεχωρίζουν προτάσεις από τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός καθώς και από τη Σέριε Α και τον αγώνα Γιουβέντους – Νάπολι. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε!

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ➡️ Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Άρης, με 3-2 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, πληρώνοντας τα λάθη του, αλλά και την άσχημη απόδοση του στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες, εκτός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο και εντός έδρας με το ίδιο σκορ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ είχε επικρατήσει με 1-0 στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού. Μια νίκη, με 3-1 επί της Λαμίας, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός του στα έξι τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό του. Έχει σημειώσει πέντε τέρματα στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Μόνο σε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες του, επίσημους και φιλικούς, κράτησε το μηδέν.

Από εντός έδρας γκέλα απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0, προέρχεται ο Ολυμπιακός, που δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Πρώτη απώλεια βαθμών στη Σούπερ Λιγκ, καθώς είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Βόλο με 2-0 και τη Λαμία με 3-0 και στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Καλλιθέα με 2-1. Στα τέσσερα τελευταία επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια του έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία, 2-2 με τον Παναθηναϊκό, και μια ήττα. Έχει πετύχει γκολ στα έξι από τα εφτά τελευταία ματς, επίσημα και φιλικά. Στα τέσσερα εξ αυτών δέχτηκε γκολ.

Δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες ο Ολυμπιακός, αν θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ και ο Άρης ψάχνει αντίδραση με τη συμπαράσταση των οπαδών του, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Έχουν ποιότητα οι δύο ομάδες και αναμένεται παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους, καθώς επικράτησε στο Τορίνο με 3-1 επί της Αϊντχόφεν. Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Μότα, μετά από δύο σερί ισοπαλίες, χωρίς τέρματα, στην έδρα της με τη Ρόμα και εκτός με την Έμπολι για τη Σέριε Α, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει με 3-0 στη Βερόνα, την τοπική ομάδα. Στα εφτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της στο “Allianz Stadium” έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Είναι αποτελεσματική, έχοντας πετύχει έξι τέρματα στους τρεις τελευταίους αγώνες στην έδρα της. Στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους εντός έδρας, μάλιστα, δεν δέχτηκε γκολ.

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη της Νάπολι στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί της Κάλιαρι, δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό 4-0. Στο γήπεδό της οι δύο προηγούμενες, με 3-0 επί της Μπολόνια και με 2-1 επί της Πάρμα, ενώ είχε χάσει εκτός έδρας με 3-0 από τη Βερόνα. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα της στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις μακριά από τη Νάπολι, ενώ είχε ακόμα δύο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 2-2 με τη Φιορεντίνα και μια νίκη. Μαζί με την Ίντερ και τη Μίλαν έχουν την καλύτερη επίθεση στη Σέριε Α, καθώς έχουν πετύχει από εννιά τέρματα. Στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, όμως, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις νίκες που πέτυχαν οι δύο αντίπαλοι, που αναμένεται να παίξουν επιθετικά, καθώς δεν τους αρκεί η ισοπαλία. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ➡️ Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ