*4η αγωνιστική

*NG στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Στουτγκάρδη παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (3-1-0).

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα Κυριακή 22/09!

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ στο 46′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Ουντάβ (68′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Ρούντιγκερ (83′) και Έντικ (90+5′).

Μία πέρα για πέρα άδικη ήττα γνώρισε η Στουτγκάρδη στην έδρα της πανίσχυρης Ρεάλ Μαδρίτης μεσοβδόμαδα, ξεκινώντας με το αριστερό την περιπέτειά της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εξέθεσε σε πολλές περιπτώσεις την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων καταγράφοντας συνολικά 17 ευκαιρίες, αναγκάζοντας παράλληλα σε έξι αποκρούσεις τον Κουρτουά που αποσόβησε 0.90 γκολ.

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ουντάβ, Λέβελινγκ και Καραζόρ. Την προηγούμενη βδομάδα η Στουτγκάρδη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αλώσει την έδρα της Γκλάντμπαχ (3-1) σπάζοντας το ρόδι στην Μπουντεσλίγκα. Πέρσι πανηγύρισε τρεις νίκες κόντρα στην Ντόρτμουντ, όσες είχε στις 25 προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ανεξαρτήτως αντιπάλου παραμένει αήττητη σε 13 εντός έδρας αγωνιστικές (9-4-0), πρόκειται για το μεγαλύτερο σχετικό σερί εδώ και 15 χρόνια (Νοέμβριος 2008 – Αύγουστος 2009). Έχει σκοράρει τουλάχιστον από μία φορά στις 19 τελευταίες αγωνιστικές και μπορεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ της σεζόν 2009/10. “Η Ντόρτμουντ ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι και ξεκίνησε θετικά με το νέο προπονητή της”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Χένες.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Κλαμπ Μπριζ. Δύο γκολ πέτυχε ο Γκίτενς (76′, 86′), ένα ο Γκιρασί με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με το δεξί μπήκε η Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας της Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο μεσοβδόμαδα. Πλασματικό το τελικό αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε πως οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθούν, με κορυφαία το δοκάρι του Βέτλεσεν μόλις στο 12′.

Το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα πέτυχε ο νεοαποκτηθέντας Γκιρασί, σήμερα θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά ομάδα του, όπως και ο Αντόν. Αήττητη παραμένει η Ντόρτμουντ απ’ το ξεκίνημα της σεζόν (4-1-0), την προηγούμενη βδομάδα φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τη Χάιντενχαϊμ στο “Signal Iduna Park” (4-2).

Συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα εδώ και έξι χρόνια. Πριν τις δύο περσινές ήττες στη “MHPArena” οι “κιτρινόμαυροι” έτρεξαν ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων επί της Στουτγκάρδης σε αυτή (3-1-0). “Πρόκειται για μία αντίπαλο με καθαρές ιδέες, ο Σεμπάστιαν Χένες έχει κάνει τρομερή δουλειά, φαίνεται η πρόοδός της”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Σαχίν.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε 2+ γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ