*4η αγωνιστική

*NG στα 8/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα Κυριακή 22/09!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (4-0) της Φέγενορντ. Δύο γκολ πέτυχε ο Βιρτς (5′, 36′), από ένα οι Γκιμάλντο (30′) και Βέλενροϊτερ (44′ αυτ.).

Επίδειξη δύναμης έκανε η Λεβερκούζεν μεσοβδόμαδα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ απ’ το ημίχρονο τη Φέγενορντ στην Ολλανδία. Σε εξαιρετική κατάσταση βρέθηκε ο Βιρτς που πέτυχε δύο γκολ, εξαιρετικοί και οι Γκριμάλντο και Φρίμπονγκ στα “φτερά”.

Οι “ασπιρίνες” στρέφουν και πάλι το ενδιαφέρον τους στην Μπουντεσλίγκα, την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών αλώνοντας την έδρα της Χόφενχαϊμ (4-1) με τον Μπονιφέις να σκοράρει δύο φορές ανοίγοντας λογαριασμό.

Παραμένουν αήττητες σε πέντε αγωνιστικές με τη Βόλφσμπουργκ (3-2-0), δεν έχουν καταγράψει μεγαλύτερο σχετικό ρεκόρ με αυτή στη μεγάλη κατηγορία. Την προηγούμενη σεζόν έκαναν το 2Χ2 (2-1 εκτός, 2-0 εντός). “Μας περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση γεμάτη ένταση. Θα πρέπει να ματσάρουμε τη δυναμική της στον αγωνιστικό χώρο”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Τσάμπι Αλόνσο.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Μαρμούς (30′, 82′ πεν.), ισοφάρισε προσωρινά πο Μπακού στο 76′.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στη “Volkswagen Arena” για τη Βόλφσμπουργκ. Ξεκίνησε πιο δυνατά με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αστόχησε σε δύο ευκαιρίες για να προηγηθεί και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης. Δέχτηκε πίεση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-0 σε τρεις στιγμές (64′, 65′, 68′ δοκάρι) προτού ο Μπακού ισοφαρίσει στο 76′.

Αναλαμπή αποτέλεσε το εν λόγω γκολ, καθώς στη συνέχεια η Άιντραχτ Φρανκφούρτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα χάνοντας άλλες δύο ευκαιρίες για να σκοράρει εκ νέου. Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε στην πρώτη εκτός έδρας αγωνιστική επί της Χόλσταϊν Κίελ (2-0) κι έχει την ευκαιρία να κάνει το σχετικό 2Χ2 μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της (2004/05, 2021/22).

Πριν την περσινή ήττα που γνώρισαν στην “BayArena” οι “λύκοι” έτρεξαν ένα αήττητο σερί επτά σχετικών αναμετρήσεων με τη Λεβερκούζεν (4-3-0). “Δεν αποτελεί μυστικό πως θα αντιμετωπίσουμε μία άκρως ποιοτική αντίπαλο. Προφανώς κι έχουμε ελπίδες απέναντί της”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Χαζενχούτλ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ