*6η αγωνιστική

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Χέρακλες στα οκτώ τελευταία εκτός με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν (5-2-1).

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την Αϊντχόφεν εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε με το «καλημέρα» με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σάνο (9′). Στην εξέλιξη της φάσης, δέχτηκε και γκολ από πέναλτι (11′). Το δεύτερο ήρθε λίγα λεπτά μετά (16′).

Πήγε περίπατο από πολύ νωρίς το πλάνο της στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αϊντχόφεν, αφού έμεινε από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο. Δέχτηκε άμεσα δύο γκολ και υπήρχε ορατός ο κίνδυνος της συντριβής, παρόλα αυτά η αντίπαλος έριξε στροφές και έπαιξε για το αποτέλεσμα. Η ίδια φυσικά δεν μπορούσε να απειλήσει έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα και έπαιξε μόνο και μόνο για να μην δεχτεί περισσότερα τέρματα.

Έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα, έχοντας παίξε με τρεις ομάδες της περσινής τετράδας. Ελπίζει να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το σημερινό εντός κόντρα στην Χέρακλες, ματς στο οποίο έχει και την παράδοση με το μέρος της.

«Η έδρα μας αναμένεται να βοηθήσει φέτος και να ενισχύσει την προσπάθειά μας. Θεωρώ πως απέναντι στην Χέρακλες θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα πάρουμε την νίκη. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου», δήλωσε πριν από το ματς ο κόουτς Μέιχερ.

Τιμωρημένος ο βασικός εξτρέμ Σάνο, αφού αποβλήθηκε στο ματς με την Αϊντχόφεν. Χτύπησε και τέθηκε εκ νέου εκτός δράσης ο στόπερ Σαντλέρ, παραμένει στα πιτς ο βασικός κίπερ Ρουφς.

Ναϊμέγκεν Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Άλμερε Σίτι εντός έδρας, την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Έχασε σημαντική ευκαιρία για να πάρει την πρώτη της νίκη φέτος, αλλά «κόλλησε» στ0 0-0 με αντίπαλο την Άλμερε Σίτι. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ που θα έκρινε πιθανώς και το αποτέλεσμα. Σε πολλές στιγμές του αγώνα ήταν φλύαρη και η υπεροχή της ήταν περισσότερο τυπική. Παράλληλα, έδειξε μπλοκαρισμένη από το αμυντικό τείχος των φιλοξενούμενων.

Προβληματίζει στο ξεκίνημα και αγνοεί την νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2), συγκομιδή αρκετά κακή ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως σχεδόν όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει είναι με ομάδες στα κυβικά της. Το μόνο θετικό είναι πως έχει βελτιωθεί κατά πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι, μιας και πέρυσι δεχόταν γκολ με κάθε τρόπο.

«Έχουμε τις πιθανότητες μας στο ματς με την Ναϊμέγκεν και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τις διεκδικήσουμε. Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό και δυναμικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες», το σχόλιο του προπονητή Φαν ντεν Λόι για το σημερινό παιχνίδι.

Θα απουσιάσουν οι στόπερ Μπούλτμαν και Τσέστιτς, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Στα πιτς και ο μέσος Σχέπερμαν, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Ζάμπουρεκ. Νοκ άουτ τέθηκε ο εξτρέμ Λιμπόμπε μακροχρόνιος ο φορ Λάρσεν.

Χέρακλες Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ