*1η αγωνιστική

*Βόρειος όμιλος.

*Η Νίκη Βόλου κατάφερε να κερδίσει και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια την περσινή σεζόν (0-0-2).

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα Σάββατο 21/09!

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Με γκολ του Κολλαρά στην παράταση (103′), πήρε την πρόκριση με 1-0 απέναντι στην Ηλιούπολη, στα πλαίσια του τρίτου γύρου του κυπέλλου.

Ο Καμπανιακός κατάφερε πέρυσι στην παρθενική του χρονιά στην Superleague 2, να παραμείνει στην κατηγορία. Έβγαλε πάθος και ένταση στο φινάλε και έδειξε πως η δουλειά που έριξε όλη την χρονιά, απέδωσε καρπούς. Φέτος τα πράγματα αναμένονται πιο ζόρικα για την ομάδα της Χαλάστρας, αφού ο ενθουσιασμός έχει φύγει και ο ανταγωνισμός στον Βόρειο όμιλο έχει ανέβει για τα καλά. Παρόλα αυτά, έχει ως όπλα του την έδρα και το καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του.

Νέος προπονητής ο έμπειρος Κώστας Γεωργιάδης, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει ένα μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ καθώς δεν θέλησε να χαλάσει την χημεία ανάμεσα στην ομάδα. Α

Αμυντικογενής η προσέγγισή του μέχρι τώρα, το έδειξε και στα δύο ματς του κυπέλλου με Νάουσα (2-0) και Ηλιόυπολη (1-0). Αναμένεται πλήρης και στην σημερινή αναμέτρηση, σπάνια έτσι και αλλιώς βγάζει αποστολή.

Καμπανιακός Στατιστικά

*3/5τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

*3/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-1 από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης εκτός έδρας για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 19′, δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 61′, ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τζιώρα στο 72′.

Εδώ και χρόνια προσπαθεί να μπει σφήνα στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και κάθε χρόνο έχει συγκεκριμένο ταβάνι την τρίτη θέση. Ούτε πέρυσι μπόρεσε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο τιμόνι της να κάνει το βήμα παραπάνω, απίθανο μοιάζει να το πράξει φέτος αφού το ρόστερ της άλλαξε ριζικά και το ποιοτικό ισοζύγιο σε σχέση με πέρυσι είναι αρνητικό. Παράλληλα, προχώρησε στην πρόσληψη ενός άπειρου προπονητή (Στέφανος Ξηρόφωτος).

Τα πειστήρια φάνηκαν και στον αναπάντεχο αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο κύπελλο, θεσμό που πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά! Κάκιστη εμφάνιση, έπεσε θύμα έκπληξης και τέθηκε πρόωρα εκτός συνέχειας.

Απέκτησε πριν λίγες μέρες τον στόπερ Σελιμάι από τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος μάλιστα είναι άμεσα διαθέσιμος. Χτες προχώρησε και στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Κάρλος. Δεν υπάρχουν δε, ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα εν όψει πρεμιέρας.

Νίκη Βόλου Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ