*1η αγωνιστική

*Βόρειος όμιλος.

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα Σάββατο 21/09!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Κηφισιά εκτός έδρας για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Ρότσα στο 20′.

Αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, αφού πέρυσι κατάφερε κόντρα στα προγνωστικά να πάρει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στόχος φυσικά η παραμονή για την ομάδα της Πιερίας, η οποία θα παλέψει σκληρά μέσα στην σεζόν έχοντας ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων για τα δεδομένα της λίγκας. Με όπλο τον ενθουσιασμό, αναμένεται να αντιμετωπίσει κάθε παιχνίδι σαν μια ξεχωριστή πρόκληση.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή έχει δώσει δύο επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής, στο πιο πρόσφατο γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κηφισιά και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου, θεσμό που έτσι και αλλιώς δεν υπολόγιζε ιδιαίτερα.

«Η εμφάνιση μας αφήνει πολλές προσδοκίες και άλλωστε είμαστε ένα σύνολο στο οποίο όλοι μας έχουμε θέσει στόχους ομαδικούς και ατομικούς», τόνισε ο χαφ Φωκαΐδης μετά το ματς με την Κηφισιά. Δεν αναφέρονται προβλήματα στην αποστολή του.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Ν/G

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Διέλυσε με 0-7 την Ερμιονίδα εκτός έδρας, για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου.

Αποτέλεσε πέρυσι την πιο αδύναμη ομάδα της Super League και μοιραία υποβιβάστηκε στην δεύτερη εθνική κατηγορία μετά από τέσσερις γεμάτες χρονιές στα μεγάλα σαλόνια. Στόχος φυσικά η άμεση επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια, αν και ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ έντονος σε σχέση με την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην παρούσα λίγκα (2019-20).

Ριζική ανοικοδόμηση της ομάδας, αφού άλλαξε τα πάντα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αίνιγμα για την ώρα η πρόσληψη του τεχνικού Ρενέ Πομς, αφού ο τελευταίος δεν είναι γνώστης της κατηγορίας. Καλά δείγματα στα δύο ματς του κυπέλλου με Σπάρτακο (0-11) και Ερμιονίδα (0-7), παρά την πολύ χαμηλή δυναμική των αντιπάλων.

Τραυματίστηκε στο ματς κυπέλλου και θα χάσει όλη την χρονιά ο χαφ Βουτσάς, η διοίκηση έχει βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό που δημιουργείται στον άξονα μετά τον τραυματισμό και του μέσου Τσίρη, λίγες μέρες νωρίτερα. Στα πιτς και οι Ναούμης, Καφενζής. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βρακάς και Κύρκος.

ΠΑΣ Γιάννινα Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 2,5

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ