*1η αγωνιστική

*Βόρειος όμιλος.

*Με νέο τεχνικό η ΑΕΛ.

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Καβάλα στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (4-3-1).

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα Σάββατο 21/09!

ΛΑΡΙΣΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε την πρόκριση με 1-3 στα πέναλτι απέναντι στον Μακεδονικό, στα πλαίσια του τρίτου γύρου του κυπέλλου. Στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), σκορ που δεν άλλαξε ούτε στην παράταση.

Η Λάρισα ξεκινάει και αυτή την χρονιά με μοναδικό στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Από το 2021 που υποβιβάστηκε, δεν έχει καταφέρει να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία και τερματίζει σταθερά δεύτερη, πέρυσι δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Λεβαδειακό και μοιραία εγκατέλειψε το όνειρο της επιστροφής από νωρίς.

Μπορεί να πήρε αγχωτική πρόκριση στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου απέναντι στον Μακεδονικό, παρόλα αυτά η διοίκηση προχώρησε στην αναπάντεχη απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα! Η απόφαση αυτή μοιάζει ανεξήγητη στα μάτια πολλών, σε κάθε περίπτωση το κλίμα έχει ταραχτεί και ο νέος τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι Γιανναράκης, Κρητικός, Βενετικίδης, Παναγιωτίδης, Σγουρός και Οικονόμου. Σε σχέση με το ματς κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκαν οι Γιόχανσον και Μπαριέντος.

Λάρισα Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΒΑΛΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-4 της Δόξας Βώλακα για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου.

Η Καβάλα κατάφερε πέρυσι να πανηγυρίσει με άνεση την άνοδο στην Super League 2 και έτσι εκκινεί την σεζόν, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Άλλαξε ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ της και πήρε κάποιους ποιοτικούς παίκτες, που αναμένεται να την βοηθήσουν στην προσπάθειά της. Από εκεί και πέρα την ταλαιπώρησαν εξωαγωνιστικά ζητήματα, κυρίως ως προς την διοίκηση και την ανάληψη της τελευταίας.

Τεχνικός της ο Νικόλαος Καραμπετάκης, πρωτάρης σε αυτό το επίπεδο, την τριετία 2020 – 2023 είχε εργαστεί στον Απόλλωνα Παραλιμνίου αφήνοντας έργο.

Έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο επίσημα παιχνίδια, αμφότερα για το κύπελλο κόντρα σε χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλους. Η εικόνα της ήταν καλή και δείχνει πως σε πρώτη φάση έχει το εύκολο γκολ, φυσικά το ματς με αντίπαλο την ΑΕΛ είναι υψηλότερης δυσκολίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κέρθι, Σμίλτος, Καμαρά και Ντε Ολιβέιρα.

Καβάλα Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΛΑΡΙΣΑ – ΚΑΒΑΛΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ