* 6η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί στη σύγχρονη ιστορία τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα 21/09!

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 από την Κόρδοβα εκτός έδρας, από τα γκολ των Καρασέδο (43’) και Γιόλντι (90’+8 πεν.).

Πέρα για πέρα άδικο το 2-0 ως αποτέλεσμα του αγώνα της Κόρδοβα, όμως δεν τους φταίει κανείς τους Γαλιθιάνους που δεν μπόρεσαν να τελειώσουν σωστά, έστω μια από τις φάσεις για γκολ που είχαν στο ματς και μάλιστα σε όλη τη διάρκειά του. Αμυντικά και πάλι ήταν, το λιγότερο, ανεπαρκείς, η Κόρδοβα άνοιξε το σκορ μόλις στη δεύτερη ολοκληρωμένη καλή στιγμή της.

Η αδυναμία της να σκοράρει, παρ’ όλο που παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, τη διατηρεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εντός ζώνης υποβιβασμού. Κάτι που χρειάζεται επιπλέον είναι να αξιοποιεί την έδρα της, το κατάφερε μόνο στο ένα από τα δύο που έχει δώσει στο “Ριαθόρ”, στο ντέρμπι Γαλικίας με τη Φερόλ.

Στη νευρικότητα αποδίδει τα πάντα ο Ιδιάκεθ, “δεν μας εξυπηρετεί να είμαστε σε αυτήν την κατάσταση, πέρυσι υπήρχε ηρεμία και γι’ αυτό και πετύχαμε το στόχο της ανόδου” ανέφερε ο κόουτς. Συνεχίζει με μόνο απόντα τον μακροχρόνιο τραυματία, Εσκουδέρο.

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 under 2,5, τα 3 με N/G.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 εντός τη Σαραγόσα με το γκολ του Σανκρίς στις καθυστερήσεις (90’+3).

Εκπληκτικό παιχνίδι στο “Πλάντιο”, άξιζε περισσότερο τη νίκη και έστω και στις καθυστερήσεις τα κατάφερε. Ωστόσο αμφότερες συνέβαλαν στο να γίνει ένα πολύ υψηλού επιπέδου ματς, η ίδια είχε χαμένο πέναλτι και μάλιστα δύο φορές, αφού επαναλήφθηκε λόγω VAR, η Σαραγόσα δοκάρι στην αρχή της επανάληψης.

Ο Σανκρίς έγινε ήρωας, με μια πολύ ωραία ατομική προσπάθεια σκόραρε και την οδήγησε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, έστω και λόγω ισοβαθμίας. Εκεί είναι ο στόχος να τερματίσει, σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος τα πλέι οφ είναι εξωτερικευμένος στόχος και θα θεωρηθεί αποτυχία αν δεν καταφέρει να μπει.

Επιπλέον διαφορά σε σχέση με πέρυσι, η καλή παρουσία της στα εκτός έδρας, έχει ξεκινήσει με μια ισοπαλία στην Κόρδοβα και μια νίκη στην Ουέσκα, στόχος να περάσει και από το “Ριαθόρ” που ως ατμόσφαιρα είναι σίγουρα από τις πιο δύσκολες έδρες. “Πάμε σε ένα σπουδαίο σκηνικό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς” τόνισε ο Μπόλο, που φέτος γενικότερα βγάζει μεγαλύτερες φιλοδοξίες, όπως και όλος ο σύλλογος. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο χαφ Ίνιγο Κόρδοβα.

Μπούργος Στατιστικά

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 6/8 τελευταία.

* Ηττήθηκε σε 1/5 πρώτα στη σεζόν, από την Καστεγιόν εντός με 0-2.

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Μπούργος στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ