* 6η αγωνιστική.

* Under 2,5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους, under 1,5 τα 4/6.

* Δεν έχει νίκη στην έδρα της Βαγιαδολίδ η Ρεάλ Σοσιεδάδ την τελευταία δεκαετία, στο πρωτάθλημα, τη νίκησε στο κύπελλο με 3-1 το 2016.

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα Σάββατο 21/09!

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 3-1 εκτός έδρας από τη Θέλτα. Έχανε με 2-0 από τα γκολ των Ούγο Άλβαρεθ (22’) και Μπόρχα Ιγκλέσιας (35’), μείωσε με τον Μόρο στο 50’. Έμεινε με δέκα στο 81’ λόγω αποβολής του χαφ Μαρτίν, δέχτηκε τρίτο στις καθυστερήσεις από τον Δουβίκα (90’+1).

Προσπάθησε να πάρει κάτι στο Βίγκο, αλλά ήταν εμφανές πως δεν ήταν ικανή, ούτε αυτή τη φορά να τα καταφέρει. Αναθάρρησε μετά το 2-1, χωρίς βέβαια να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, τελικά πυροβόλησε μόνης της τα πόδια της με την αποβολή Μαρτίν στο 81’ και ήρθε και η τιμωρία από τον Δουβίκα.

Κανείς δεν περίμενε ένα πολύ διαφορετικό ξεκίνημα από αυτό που έκανε, μόνο που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι κάτι πολύ σημαντικό από ψυχολογικής πλευράς. Επίσης όμως και κανείς δεν περίμενε όταν βγήκε το πρόγραμμα, να παίζει ένα “εξάποντο” για την παρούσα φάση τουλάχιστον, απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία έχουν ίδιους βαθμούς, με την ίδια μάλιστα να έχει ματς λιγότερο!

Ενδεικτικό του πόσο οριακό έχει γίνει το παιχνίδι, είναι ότι χαρακτηρίστηκε “υψηλού κινδύνου” και απαγορεύτηκε να πωλούνται εισιτήρια από τα εκδοτήρια τη μέρα του αγώνα. Αυτό σημαίνει πως, ναι μεν δεν θα βρεθούν οπαδοί των φιλοξενουμένων σε κερκίδα των δικών της, από την άλλη όμως θα μειωθεί και το δικό της κοινό.

Σύμπνοια μεταξύ συλλόγου, κόσμου και τοπικού Τύπου ζήτησε ο Πετσολάνο, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε από νωρίς στο “μάτι του κυκλώνα” για τα αποτελέσματα. “Πρέπει να βελτιωθούμε, να δυναμώσουμε και στις δύο περιοχές του γηπέδου, να λειτουργούμε καλύτερα σε κάθε στιγμή του αγώνα και να παίζουμε κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο που κρίνει τα πάντα” η έμμεση δημόσια κριτική προς την ομάδα του, κάτι που συνηθίζει από πέρυσι.

Τιμωρημένος ο χαφ Μαρτίν, αμφίβολος και ο Κίκε Πέρεθ, ο οποίος χτύπησε με τη Θέλτα και αποχώρησε.

Βαγιαδολίδ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, έχασε τα 3, πήρε ισοπαλία μόνο κόντρα στη Λεγανές εντός (0-0).

* Over 2,5 τα 3/4 τελευταία ματς της, τα 2 με N/G.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από τη Μαγιόρκα εκτός, στο μεσοβδόμαδο για την εμβόλιμη 7η αγωνιστική. Το γκολ της αντιπάλου με πέναλτι του Αμπντόν Πρατς στο 36’.

Απανωτά τα χτυπήματα. Έκανε ένα καλό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν πήρε τίποτα, καθότι έβρισκε μόνο δοκάρι και στη δική της περιοχή έκανε περιττα πέναλτι. Έτσι ηττήθηκε με 0-2, αποτέλεσμα που την αδικεί πολύ.

Πριν συνέλθει, ήρθε και δεύτερο “χαστούκι” από τη Μαγιόρκα, πάλι με τον ίδιο τρόπο. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά, ούτε η ίδια έπαιξε καλά, η αντίπαλος ήταν καλύτερη στα σημεία και έστω κι αν σκόραρε με πέναλτι μέσω VAR, για το οποίο δεν χωράει αμφιβολία, μάλλον άξιζε τους βαθμούς που κατέκτησε.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, από ‘κει που τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε δυναμικά και βρισκόταν στην πρώτη εξάδα, φέτος κοντεύει να βρεθεί στην τελευταία τριάδα. Δεν είναι υπερβολή, έχει μόνο έναν βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού και ματς περισσότερο, αν δεν νικήσει ούτε τη Βαγιαδολίδ, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας που θα ολοκληρωθεί η εμβόλιμη αγωνιστική που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη, θα βρίσκεται στην τελευταία τριάδα που σημαίνει υποβιβασμό.

Της χαλάνε πολύ όλα τα παραπάνω την προσμονή για το ντεμπούτο στο Γιουρόπα Λιγκ, την προσεχή Πέμπτη, στη Γαλλία κόντρα στη Νις. Ο Αλγουαθίλ Μπαρενετσέα δεν μπορεί να κάνει το ροτέισον που ενδεχομένως να επιθυμούσε ώστε να φτάσει η ομάδα του σε εκείνο το παιχνίδι σε ιδανική κατάσταση, θα πρέπει στη Βαγιαδολίδ να βάλει όλους τους βασικούς, για να σπάσει και μια προσωπική αρνητική παράδοση, η οποία τον θέλει να μην έχει κερδίσει ποτέ ως προπονητής στο “Χοσέ Θορίγια”.

“Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά παραμένω ήρεμος. Ξέρω τι κάνουμε καλά και τι όχι, έχω μεγάλο ενθουσιασμό με πολλή δουλειά να αλλάξουμε την κατάσταση” δήλωσε ο Αλγουαθίλ, υπονόησε μάλιστα πως πιστεύει ότι η ομάδα του είναι κοντά στη στροφή προς το καλύτερο. Συνεχίζει με τις ίδιες απουσίες.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, έχασε τα 3, πήρε βαθμό μόνο κόντρα στη Χετάφε εκτός (0-0).

* Δεν έχει πετύχει γκολ στα 3 τελευταία, τα 2 ήταν under 1,5.

Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ