* 6η αγωνιστική

* No Goal τα 5/6 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Πορτογαλίας σήμερα 21/09!

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Κάζα Πία. Ο Μάντσον (35’) άνοιξε το σκορ για τη Μορεϊρένσε, αλλά οι Τσάμπα (58’), Γκαρσία (70’) και Μορέιρα (81’) γύρισαν το ματς για την Κάζα Πία.

Άσχημη η επιστροφή από τη διακοπή για τους “βερδεμπράνκος”, γνώρισαν απρόσμενη ήττα στο Ριο Μαϊόρ από μία ομάδα που υπέφερε δημιουργικά στο ξεκίνημα της σεζόν.

Καλύτερη στο ξεκίνημα του σαββατιάτικου αγώνα η Μορεϊρένσε, απείλησε με φαλτσαριστό σουτ πριν χτυπήσει σε μετάβαση για το 0-1 και το ημίχρονο έκλεισε δίχως φάσεις για την Κάζα Πία.

Άλλαξαν τα δεδομένα μετά την ανάπαυλα, η Κάζα Πία έχασε μεγάλη φάση στο transition, πριν ισοφαρίσει με κεφαλιά του στόπερ της σε κόρνερ.

Ένα τάκλιν υπερέντασης απέτρεψε το δεύτερο γκολ της Μορεϊρένσε σε αντεπίθεση, για να ακολουθήσει μεγάλο λάθος του κίπερ Κέβιν που πρόσφερε το γκολ ανατροπής στους γηπεδούχους. Έχασε την ισορροπία της μετά το 2-1 η Μορεϊρένσε και σύμφωνα στο μομέντουμ δέχθηκε και τρίτο γκολ.

“Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση στην ομάδα για να καταλάβουμε τι δεν κάναμε καλά. Είχαμε μια απαιτητική εβδομάδα προπονήσεων, με παίκτες επικεντρωμένους στο να δουλέψουν για να δυναμώσουν.” δήλωσε ο κόουτς Πεϊσότο.

Παραμένει εκτός ο σημαντικός Οφόρι (μέσος) λόγω μυϊκού προβλήματος, σταθερά εκτός ο Ερνάνι (εξτρέμ).

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5 φετινά παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 8/11 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ζιλ Βισέντε. Ο Γκονσάλες (14’) άνοιξε το σκορ για τη Φαμαλικάο και ο Κορέια (49’) ισοφάρισε για τη Ζιλ Βισέντε.

Έχασε τον ρυθμό της στη διακοπή των εθνικών ομάδων η “φάμα” και το προηγούμενο Σάββατο “γκέλαρε”, δεχόμενη το πρώτο εντός έδρας γκολ της σεζόν.

Η Φαμαλικάο πήρε προβάδισμα στην πρώτη φάση του ματς, σε δεύτερο χρόνο από στατικό κι έχασε μεγάλη ευκαιρία μετάβασης στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου, στο οποιο η Ζιλ Βισέντε δεν απείλησε.

Επέστρεψε δριμύτερη όμως από την ανάπαυλα και βρήκε το γκολ ισοφάρισης μέσα από έξοχη συνεργασία των ηγετών της (Φουτζιμότο-Κορέια). Εν συνεχεία η Φαμαλικάο πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει σε χαμηλά μέτρα. Ο νεοφερμένος Σοάρες (αρ. μπακ – ΠΑΟΚ) είχε την καλύτερη στιγμή του δευτέρου μέρους.

“Είμαστε μια ομάδα που μεγαλώνει. Ξέρουμε ποιο είναι το πρότζεκτ μας, ξέρουμε ποιος είναι ο δρόμος μας. Όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την πίεση δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο.” δήλωσε ο κόουτς Εβαντζελίστα, ο οποίος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό ματς.

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μορεϊρένσε – Φαμαλικάο στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ