* 6η αγωνιστική

* Under 1.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Σαμσουνσπόρ. Ο Πεδρίνιο πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 30ο λεπτό.

Ευεργετική αποδείχθηκε η διακοπή των εθνικών ομάδων για την ομάδα του Ικονίου, το περασμένο Σάββατο άλωσε την Σαμσούντα, ούσα πολύ αποτελεσματική σε ένα ιδιαιτέρως κλειστό ματς (0.47 – 0.32 xGoals).

Σε φάση διαρκείας μετά από κόρνερ κι αδυναμία απομάκρυνσης της γηπεδούχου άμυνας πέτυχε το καθοριστικό γκολ o επιτελικός Πεδρίνιο και στο δεύτερο ημίχρονο είχε δοκάρι σε μετάβαση με τον Ενταό. Κυριάρχησε εδαφικά στο δεύτερο ημίχρονο η Σαμσουνσπόρ (69% κατοχή), πίεσε με απανωτά κόρνερ (12 σύνολο), αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά με ισοφάριση.

Δίχως νέα αγωνιστικά προβλήματα, παραμένουν τραυματίες οι Αϊγκούν (κίπερ), Τσάλουσιτς (στόπερ), Σουμπασί (αρ. μπακ), Μπόατενγκ (μέσος).

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-2) επί της Γκαζιαντέπ. Με πέναλτι του Μαξίμ (6’) προηγήθηκε η Γκαζιαντέπ, αλλά η Σίβασπορ γύρισε το ματς με Μανάι (37’), Μπαλντέ (69’) και Παλουλί (83’). Στο 69’ αποβλήθηκε ο Μπαλντέ της Σίβασπορ και στο 88’ μείωσε για την Γκαζιαντέπ ο Κόντρο.

Με επιστροφή στις νίκες συνδυάστηκε η επιστροφή από τη διακοπή για την ομάδα της Σεβάστειας, πετυχαίνοντας τα πρώτα της γκολ σε ροή αγώνα στην σεζόν.

Μεγάλη η γκάφα του στόπερ Ραντάκοβιτς, από την οποία κέρδισε το πέναλτι προβαδίσματος η Γκαζιαντέπ, αλλά μία αδράνεια της δική της άμυνας έφερε την ισοφάριση του Μανάι με κεφαλιά σε κόρνερ.

Η Σίβασπορ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, δεν απειλήθηκε πριν γυρίσει το ματς σε φάση διαρκείας με τον ποιοτικό Μπαλντέ να ανοίγει λογαριασμό. Ξεχάστηκε όμως στον πανηγυρισμό, έβγαλε τη φανέλα κι αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αμύνθηκε σθεναρά σε χαμηλά μέτρα η Σίβασπορ, όπως καλά το ξέρει και σε αντεπίθεση βρήκε τρίτο γκολ με το δεξιό της μπακ. Πιέστηκε στο φινάλε και ο σκόρερ των φιλοξενούμενων (3-2) έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις.

Πύρρειος αποδείχθηκε όμως η επικράτηση, καθώς ο “μπόμπερ” Μανάι τραυματίστηκε σοβαρά και αναμένεται να χάσει τουλάχιστον τον επόμενο μήνα. Τιμωρημένος είναι ο Μπαλντέ (εξτρέμ), αλλά διαθέσιμος για ντεμπούτο ο νεοφερμένος Γκάρι Ροντρίγκες (εξτρέμ).

Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν και οι αναλώσιμοι Αλμπαϊράκ (στόπερ), Οκουμούς (δεξί μπακ), Γκιουλέτς (μέσος), Γιουρντσού (μέσος).

ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/5 φετινά παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Κόνιασπορ – Σίβασπορ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ