* 9η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, τα 4 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Over 2.5.

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας σήμερα 21/09!

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (5-0) από τη Λεχ Πόζναν. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Σόουζα (25’), Χότιτς (41’), Ζίμτσακ με πέναλτι (81’), Γιαγκέλο (90+3’), το 4-0 έγινε με αυτογκόλ (87’), ενώ η Γιαγκελόνια έπαιζε με 10 παίκτες από το 38’.

Δεν κατάφερε να ανασυνταχθεί στη διακοπή η πρωταθλήτρια και το περασμένο Σάββατο στο Πόζναν ταπεινώθηκε από την πρωτοπόρο για να βρεθεί στο -7 από την κορυφή (με παιχνίδι λιγότερο). Αυτή ήταν η 7η ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια της, στις 6 πιο πρόσφατες δέχθηκε 3+ γκολ!

Το ξεκίνημα του αγώνα στο Πόζναν δεν προμήνυε τέτοιο διασρυμό, αλλά μετά το εντυπωσιακό τελείωμα του Σόουζα για το 1-0 και την γκάφα του στόπερ Ντιέγκες που έφερε το αριθμητικό μειονέκτημα όλα χάθηκαν.

Από το φάουλ της αποβολής έγινε το 2-0 και στο δεύτερο μέρος δεν έκανε διαχείριση της κατάστασης. Συνέχισε να παίζει επιθετικά, έδωσε άπλετους χώρους στους γηπεδούχους που χτυπούσαν στις μεταβάσεις και στο τέλος το σκορ ξέφυγε.

“Έχουμε κάνει βήματα για να αλλάξουμε πράγματα, διατηρώντας τη σταθερότητα του σχεδιασμού, αλλά για να είμαστε πιο πολυδιάστατοι και λιγότερο ευανάγνωστοι στους αντιπάλους. Θέλω να απαντήσουμε στο γήπεδο.” δήλωσε ο κόουτς Σιμένιετς κι έκανε λόγο για προβλήματα τραυματισμών δίχως να τα κατονομάσει.

Τιμωρημένος είναι ο βασικότατος στόπερ Ντιέγκες, μακροχρόνια τραυματίας ο Βοϊντακόφσκι (εξτρέμ), ερωτηματικό Τσούρλινοφ (εξτρέμ) που έλειψε στο προηγούμενο.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* No Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΕΧΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Ραντόμιακ. Ο Μένα με πέναλτι πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 58ο λεπτό.

Βελτιώνεται το κλίμα στο Γκντανσκ μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα στην σεζόν, η Λέχια έκανε την πρώτη της νίκη πριν τη διακοπή και τις ντούμπλαρε με την επιστροφή από αυτήν το προηγούμενο Σάββατο, δίχως ωστόσο να το αξίζει αγωνιστικά (1.53 – 1.93 xGoals).

Πιο ζωηρή στο ξεκίνημα του αγώνα η Λέχια, δίχως όμως τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίωρο. Η Ραντόμιακ έκλεισε καλύτερα το ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί σε δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του, εξαιτίας σπουδαίων επεμβάσεων από τον κίπερ Βεϊράουχ.

Η Λέχια απείλησε πρώτη και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κέρδισε το καθοριστικό πέναλτι (1-0) σε αντεπίθεση μετά από μεγάλη ευκαιρία της Ραντόμιακ, η οποία συνέχισε να είναι άστοχη από πλεονεκτικές θέσεις και στο φινάλε.

“Είναι καλό για εμάς το ότι μπορούμε να παίξουμε με την πρωταθλήτρια με καλή διάθεση, με μια διάθεση που θα μας επιτρέψει να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς.” δήλωσε ο κόουτς Γκραμπόφσκι κι ενημέρωσε ότι δεν έχει νέες απουσίες.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Βοϊτόβιτς (μπακ/χαφ), Ντ’Αρίγκο (μέσος), Φερνάντες (μέσος), Μπόμπτσεκ (φορ).

ΛΕΧΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 4 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Γιαγκελόνια – Λέχια Γκντανσκ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ