*4η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Φράιμπουργκ πέτυχε 2+ γκολ στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας σήμερα 21/09!

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-2) από την Ντόρτμουντ. Μάλεν (11′) και Αντεγέμι (17′) έκαναν το 2-0 για τους γηπεδούχους, μείωσε ο Πίρινγκερ (39′) και δύο λεπτά αργότερα ο Αντεγέμι έκανε το 3-1. Στο 74′ ο Μπρέουνιγκ με πέναλτι μείωσε εκ νέου, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσαν με πέναλτι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων της Χάιντενχαϊμ μπήκε στο “Signal Iduna Park” την προηγούμενη βδομάδα. Μπήκε νωθρά στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 πριν τη συμπλήρωση 20′ κι εκμεταλλεύτηκε μία αμυντική αδράνεια αυτής στο 39′ μειώνοντας με κεφαλιά του Πίρινγκερ.

Η χαρά της κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς στο 41′ ο Αντεγέμι έκανε το 3-1. Παρά την εκ νέου μείωση του σκορ στο 74′ δεν κατάφερε κάτι περισσότερο γνωρίζοντας δίκαια την ήττα. Η Χάιντενχαϊμ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Φράιμπουργκ μόλις για πέμπτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο, την προηγούμενη σεζόν επικράτησε εντός (3-2) και αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας (1-1).

Και στις δύο αναμετρήσεις βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να επιστρέψει. Λαμβάνοντας υπόψη και την προηγούμενη σεζόν το συγκρότημα του Σμιτ γνώρισε μία ήττα στις έξι τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές από τη Λειψία (2-1) στις 20 Απριλίου: Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε 2+ γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Μπόχουμ. Ο Μπαντού άνοιξε το σκορ στο 45′, απάντησε με δύο γκολ ο Αντάμου (58′, 61′).

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Φράιμπουργκ, μετά την (εντός προγράμματος) ήττα που γνώρισε από την Μπάγερν Μονάχου στην “Allianz Arena”. Υποδέχτηκε την Μπόχουμ απ’ την οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση των 45′, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα κόντεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ.

Μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας να ανατρέψει τα δεδομένα μέσα σε τρία λεπτά. Οι “Βραζιλιάνοι του Μπράισγκαου” αγνοούν τη νίκη σε τρεις εκτός έδρας αγωνιστικές (0-1-2), πανηγύρισαν την τελευταία επί της Ντάρμσταντ (1-0) στις 14 Απριλίου.

Απ’ το ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα έχουν δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες (51), τους ξεπερνά μόνο η Λεβερκούζεν (71). Ωστόσο έχουν πετύχει λιγότερα γκολ (5) από τα xGoals τους (7.1). “Η Χάιντενχαϊμ έχει καθαρή ποδοσφαιρική δομή και συνέχεια, προφανώς αποτελεί παράδειγμα για όλους. Είναι όμορφο όταν υπάρχουν τέτοια success stories”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Σούστερ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ