5η αγωνιστική

*Η Καέν επικράτησε και στα τρία τελευταία εντός της με αντίπαλο την Αζαξιό.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΚΑΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Γκρενόμπλ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Μεντί στο τέταρτο λεπτό, για να δεχθεί τρία τέρματα στην πορεία (πεν. 42′, 45′, 59′).

Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης η Καέν, μετά και τις τέσσερις πρώτες στροφές. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νικολά Σεμπ φιλοξενήθηκε από τη Γκρενόμπλ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-1.

Μπήκε αρκετά δυναμικά και προηγήθηκε με το το “καλημέρα” στην αναμέτρηση, ενώ λίγο αργότερα έχασε μοναδική ευκαιρία για να ζευγαρώσει τα τέρματα της. Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε, καθώς είδε την αντίπαλο να ανατρέπει την κατάσταση στο φινάλε του ημιχρόνου και με την επιστροφή από τα αποδυτήρια δέχθηκε και τρίτο τέρμα. Προσπάθησε να αντιδράση έκτοτε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τρίτη ήττα για φέτος, μετά και από εκείνες κόντρα σε Παρί (0-2 εντός) και Πο (1-0 εκτός), ενώ έχει και μια ισοπαλία 1-1 με την Ανεσί, εντός. Επιστροφή στην αποστολή για τους Ανρί και Τραορέ, που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη τη φετινή σεζόν.

Καέν Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΖΑΞΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λαβάλ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Σουμανό στο ένατο λεπτό, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 43′.

Αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε η Αζαξιό, μετά και τη νίκη με 2-1 επί της Τρουά. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ματιέ Σαμπέρ φιλοξενήθηκε από τη Λαβάλ, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το μεταξύ τους παιχνίδι, τόσο από πλευράς ευκαιριών, όσο και από τα πολλά λάθη που έκαναν εκατέρωθεν. Ένα από αυτά, της έδωσε από νωρίς το προβάδισμα, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα με αντεπίθεση, μετά από δικό της λάθος στο χώρο του κέντρου. Σκορ που έμεινε μέχρι τέλους, παρά τις όποιες προσπάθειες είχαν αμφότερες.

Με το βαθμό αυτό έφτασε τους επτά συνολικά στις τέσσερις πρώτες στροφές (2-1-1), έχοντας από μια ισοπαλία και ήττα στις δυο πρώτες εξόδους της. Εκτός μάχης τέθηκαν οι Ουάρντ και Μπαρετό, που αντιμετωπίζουν τραυματισμό.

Αζαξιό Στατιστικά

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Καέν – Αζαξιό στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ