5η αγωνιστική

*Αήττητη η Κλερμόν στα 16 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Αμιάν, έχοντας εννέα νίκες και επτά ισοπαλίες. Το Δεκέμβριο του 2003 η τελευταία ήττα με 0-2.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΑΜΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Ανεσί, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 19ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 61′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 79′.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Αμιάν, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε επί της Λοριάν (1-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ομάρ Νταφ φιλοξενήθηκε από την Ανεσί, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 3-0.

Πλήρως απογοητευτική η εμφάνιση της στην αγωνιστικό χώρο, δεν έδειξε ικανή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση. Βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ και γλίτωσε χάρη στο δοκάρι μέχρι την ανάπαυλα. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων όμως, δεχόμενη ακόμη δυο τέρματα.

Δεύτερη ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας προηγηθεί εκείνη από τη Μπαστιά (1-0 εκτός), έχοντας παράλληλα και ισάριθμες νίκες, αμφότερες ως γηπεδούχος. Αποχώρησε από την ομάδα ο 35χρονος φορ Άντι Κάρολ, που συμφώνησε να συνεχίσει στη Μπορντό.

Αμιάν Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΕΡΜΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Ντανκέρκ, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 84ο λεπτό.

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα υπέστη η Κλερμόν, μετά και το εντός 0-1 από την Παρί. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σεμπαστιέν Μπρικάρ υποδέχθηκε τη Ντανκέρκ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-1.

Είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιούργησε εύκολα φάσεις και να γίνει απειλητική προς την αντίπαλη εστία. Όσο περνούσε η ώρα έπαιρνα περισσότερο ρίσκο, όμως άφησε κενά στην άμυνα και το “πλήρωσε” στα τελευταία λεπτά.

Παραμένει έτσι στους τέσσερις βαθμούς, που απέσπασε στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν κόντρα σε Πο (2-2 εντός) και Τρουά (0-1 εκτός). Τη δεύτερη από τις τρεις συνολικά αγωνιστικές της τιμωρίας του εκτίει ο Εμπαχιά. Απέκτησε ως ελεύθερο τον Σενεγαλέζο φορ Φαμαρά Ντιεντιού.

Κλερμόν Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αμιάν – Κλερμόν στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ