5η αγωνιστική

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Λοριάν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 12ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Ιφανουί στο 47′, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με πέναλτι στο 77′. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 88ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Εμπόκ.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τον Ερυθρό Αστέρα, μετά και τις δυο νίκες που πήρε κόντρα σε Αζαξιό (1-0 εντός) και Γκινγκάμπ (3-4 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκεγκορί Πουαριέ φιλοξενήθηκε από τη Λοριάν, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 1-0.

Δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση της, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι είχε σαφές πρόβλημα και στάθηκε τυχερή για να αποφύγει τη συντριβή. Βρέθηκε πίσω από νωρίς στο σκορ και αφού δεν είχε απάντηση μέχρι την ανάπαυλα, ισοφάρισε εν τέλει με την επιστροφή από τα αποδυτήρια. Δέχθηκε πίεση στην πορεία και προς το φινάλε έκανε πέναλτι και δεν απέφυγε τα χειρότερα.

Δεύτερη φετινή ήττα, μετά και την άνοδο στην κατηγορία, έχοντας προηγηθεί εκείνη της πρεμιέρας από την Αμιάν (3-0 εκτός). Εκτίει τιμωρία ο μέσος Εμπόκ, που αποβλήθηκε στο τελευταίο.

Ερυθρός Αστέρας Στατιστικά

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Αζαξιό, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο ένατο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 43′ με τον Σανά.

Στην αναζήτηση της πρώτης φετινής της νίκης παραμένει η Λαβάλ, μετά από τέσσερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Φραπολί υποδέχθηκε την Αζαξιό, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το μεταξύ τους παιχνίδι, τόσο από πλευράς ευκαιριών, όσο και από τα πολλά λάθη που έκαναν εκατέρωθεν. Ένα από αυτά, έβαλε πίσω την ίδια από νωρίς στο παιχνίδι, ωστόσο ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα, μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου και υποδειγματική αντεπίθεση. Σκορ που έμεινε μέχρι τέλους, παρά τις όποιες προσπάθειες είχαν αμφότερες.

Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με τη Μετς, ενώ είχαν προηγηθεί οι δυο ήττες από Γκρενόμπλ (2-1 εκτός) και Γκινγκάμπ (0-1 εντός).

Λαβάλ Στατιστικά

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ερυθρός Αστέρας – Λαβάλ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ