* 8η αγωνιστική.

* Over 2,5 οι 5/6 τελευταίες συναντήσεις τους, οι 4 με G/G.

* H Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 την Ντέντερ εκτός έδρας με τα γκολ των Μπεντζίτζα (9’ πεν.) και Ζετσίρι (65’).

Πρώτο διπλό στη σεζόν στην έδρα της “νεοφώτιστης” Ντέντερ, η οποία όμως είχε περισσότερους βαθμούς από εκείνη, μέχρι το μεταξύ τους παιχνίδι. Απλώς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι της “ξεκλείδωσε” το ματς ένα πέναλτι στα πρώτα λεπτά.

Το σπουδαιότερο απ’ όλα όμως, ήταν η παρουσία του φορ Ζετσίρι, ο οποίος στο πρώτο του ματς με τη φανέλα της, πέτυχε και το πρώτο του γκολ και μάλιστα με ατομική προσπάθεια. Εμφανώς ο Ελβετός φορ θα βοηθήσει πολύ σε έναν τομέα όπου η ομάδα του “πονούσε” πολύ, εκείνον του σκοραρίσματος.

Στις “παρυφές” της πρώτης εξάδας, ισόβαθμη με την έκτη Βέστερλο, μπορεί να μην ξεκίνησε με στόχο να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, φέρει όμως βαρύ όνομα και οφείλει να παλέψει όσο περισσότερο γίνεται ώστε να τερματίσει την κανονική διάρκεια εκεί. Γενικότερα δείχνει να αλλάζει η μοίρα της, βρίσκεται πολύ κοντά στην απεμπλοκή της από την αμερικανική εταιρεία όπου ανήκει, η οποία αποτελεί και τον βασικό λόγο που βρέθηκε σε αυτό το κατάντημα.

Παραμένει εκτός για ένα ακόμα παιχνίδι ο ανέτοιμος μπακ Ντουμπιά. Διαθέσιμο και το δεύτερο από τα δύο τελευταία αποκτήματα, ο φορ Έκερτ Αγένσα, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι παραμένει αμφίβολη.

Σταντάρ Λιέγης Στατιστικά

* N/G & under 2,5 όλα τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, τα 5/7 under 1,5.

* Δεν έχει δεχτεί γκολ στην έδρα της, μετρώντας 2-1-0.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 από την Άντβερπ εκτός. Η αντίπαλος έχασε πέναλτι στο 28’ με τον Γιάνσεν να στέλνει την μπάλα άουτ, ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του στο 53’ κάνοντας το 1-0. Έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του μπακ Μακάλιστερ (60’), δέχτηκε δεύτερο από τον Τσέρι στο 62’.

Ακόμα μία κακή εμφάνιση εκτός έδρας, μετά από εκείνη της τρίτης αγωνιστικής στη Βέστερλο. Τα δύο γκολ που δέχτηκε μπορεί να ήταν και λίγα, από την πλευρά της έγινε επικίνδυνη μόνο στο διάστημα που η Άντβερπ τελούσε υπό σοκ, μετά το χαμένο πέναλτι του Γιάνσεν.

Αντέχει ακόμα ο Ποκονιόλι στον πάγκο, παρ’ όλο που κατά καιρούς η ομάδα του, εκτός του ότι χάνει, δεν βλέπεται κιόλας… “Με τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά που είχαμε, δεν ήταν δυνατόν να κερδίσουμε” η κριτική που ήρθε μέσα από τα ίδια τα αποδυτήρια της ομάδας, από τον γκολκίπερ Μορίς. Ποιον αφορούσε το “καρφί” ασαφές, ενδεχομένως να ήταν και προς κάποιους συμπαίκτες του, οι οποίοι σε σχέση με την περσινή σεζόν, είναι αγνώριστοι.

Ακόμα περισσότερα άσχημα νέα, βρίσκεται πια σε απόσταση κάτω από μια νίκη από τα πλέι άουτ, ξεκινούν και οι παράλληλες υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τη Λιέγη, θα κάνει πρεμιέρα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, στην Τουρκία, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, την ομάδα που την απέκλεισε πέρυσι στη φάση των “16”.

Πολύ πιθανόν να παίζει και τη θέση του ο Ποκονιόλι, αν χάσει είναι πιθανό ακόμα και το να αποτελέσει παρελθόν. Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Μακάλιστερ.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της στα 3 τελευταία.

* N/G & under 2,5 οι 5 τελευταίοι αγώνες της, οι 4 ήταν και under 1,5.

Σταντάρ Λιέγης-Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ