* 6η αγωνιστική

* Η Χατάισπορ δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Μερσίν.

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Super Lig.

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Αλάνιασπορ.

Παραμένει δίχως νίκη στη νέα σεζόν (0-2-3) η ξενιτεμένη της λίγκας, αλλά το αποτέλεσμα και η εμφάνιση στο ντεμπούτο του κόουτς Τσαλιμπάι ικανοποίησαν, στο πρώτο ματς που κρατά ανέπαφη εστία.

Άχρωμο το πρώτο ημίχρονο στην κυριακάτικη αναμέτρηση, η Χατάισπορ είχε τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία, με το νεοφερμένο της στόπερ (Κάλβο) σε στατική φάση.

Άσχημο ποιοτικά το παιχνίδι και μετά την ανάπαυλα, η Αλάνιασπορ απείλησε δις στο τελευταίο τέταρτο, δίχως όμως την καθαρή ευκαιρία.

Από τον πάγκο πέρασαν στο ματς οι επίσης νεοφερμένοι Μπουτομπά (μέσος), Αμπουμπακάρ (φορ) που αναμένεται να βοηθήσουν στην συνέχεια. Ο Καμερουνέζος πρώην στράικερ της Μπεσίκτας αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, με τον κόουτς Τσαλιμπάι να δηλώνει ότι έχει γίνει ήδη ηγέτης στα αποδυτήρια.

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 3/5 φετινά παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Μπασακσεχίρ. Στο 59’ αποβλήθηκε ο Φρέντι της Μπόντρουμ, στο 75’ αποβλήθηκε ο Πέλκας της Μπασακσεχίρ, η οποία σκόραρε στο 90’ με τον Ντουάρτε.

Από κει είχε μείνει συνέχισε μετά τη διακοπή η νεοφώτιστη μεσογειακή ομάδα, το Σάββατο γνώρισε 4η ήττα στα 5 πρώτα ματς της Super Lig, αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε δεύτερο σερί.

Φλύαροι επιθετικά οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, ημιτελείς οι μεταβάσεις της Μπόντρουμ, πήγε σβηστά το ματς στην ανάπαυλα.

Πιο απαιτητική στο δεύτερο μέρος η ποιοτικότερη Μπασακσεχίρ, ο κίπερ Σόουζα έκανε ενστικτώδη επέμβαση πριν η ομάδα του μείνει με 10 παίκτες εξαιτίας απρόσεκτης ενέργειας. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε σύντομα, αλλά η Μπασακσεχίρ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και με κάθετη κίνηση του δεξιού της μπακ βρήκε το καθοριστικό γκολ στο φινάλε.

“Νομίζω ότι κάναμε τα περισσότερα πράγματα σωστά στο ματς, βρήκαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κεφαλαιοποιήσουμε. Και πάλι χάσαμε με ένα οδυνηρό γκολ στα τελευταία λεπτά.” δήλωσε ο κόουτς Τασντεμίρ.

Πολλά τα προβλήματα για το ταξίδι στη Μερσίν, τιμωρημένος είναι ο ηγετικός Φρέντι (μέσος), δύσκολα θα προλάβουν οι στόπερ Ερέλ, Τσελούστκα, τραυματίες οι μέσοι Ερντιλμάν, Ακπινάρ, Ομπέκπα.

ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Χατάισπορ – Μπόντρουμ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ