*5η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*NG στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΑΛΙΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-0) από τη Νάπολι. Σκόραραν οι Ντι Λορέντζο (18′), Κβαρατσχέλια (66′), Λουκάκου (70′) και Μπουοντζόρνο (90+3′).

Άτυχη στάθηκε η Κάλιαρι στην αναμέτρηση με τη Νάπολι στο “Unipol Domus”. Ευτύχησε να προηγηθεί με αρκετή δόση τύχης με ένα σουτ του Ντι Λορέντζο που κόντραρε και άλλαξε πορεία, μπερδεύοντας τον Σκουφέ. Μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο κι ανάγκασε σε δύο τεράστιες αποκρούσεις τον αντίπαλο πορτιέρο: Σε κεφαλιά του Λουπέρτο (47′) και μακρινό σουτ του Μαρίν (56′) που τράνταξε και το οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-0 έγινε κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, προτού παραδοθεί και δεχτεί άλλα δύο γκολ. Το συγκρότημα του Νικόλα παραμένει δίχως νίκη από το ξεκίνημα της Σέριε Α (0-2-2), πανηγύρισε τη μοναδική νίκη του κόντρα στην Καραρέζε (3-1 εντός) στο Κύπελλο Ιταλίας.

“Δεν περίμενα να παρουσιαστούμε απόλυτα ανταγωνιστικοί από το ξεκίνημα της σεζόν, βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος και χαρούμενος, με ενδιαφέρουν μόνο τα θετικά αποτελέσματα”, υπογράμμισε ο προπονητής των Σαρδηνών. Θα πρέπει να γυρίσουμε στον Μάιο 2017 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας νίκη τους επί της Έμπολι (3-2): Στις τρεις σχετικές που ακολούθησαν σημείωσαν δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Πράτι.

ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΕΜΠΟΛΙ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με τη Γιουβέντους.

Πιο εύκολα από ό,τι περίμενε κράτησε τον βαθμό στο “Carlo Castellani” η Έμπολι με αντίπαλο τη Γιουβέντους παραμένοντας αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0), διάστημα στο οποίο δέχτηκε μόλις δύο γκολ. Απειλήθηκε μόλις σε δύο περιπτώσεις και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη μετριότατη εμφάνιση των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά χωρίς, ωστόσο, να δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους μπροστά από την εστία του Περίν.

Οι “ατζούρι” ηττήθηκαν στην τελευταία αναμέτρηση με την Κάλιαρι (1-0 εντός) στις 3 Μαρτίου, στις προηγούμενες πέντε “έτρεξαν” ένα αήττητο σερί 2-3-0 δεχόμενοι μόλις τρία γκολ. “Περιμένω μία μοιρασμένη και εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση, πρέπει να φτάσουμε σε μία μεγάλη εμφάνιση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Ντ’ Αβέρσα.

Λαμβάνοντας υπόψη και την προηγούμενη σεζόν η Έμπολι πανηγύρισε μία νίκη στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες, πέντε ήττες): Αυτή επί της Ρόμα (2-1) στις 25 Αυγούστου. Δεν σκόραρε στις πέντε και δέχτηκε γκολ σε όλες. Δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του συλλόγου.

ΕΜΠΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΕΜΠΟΛΙ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ