Stoiximan Super League, Προγνωστικά 🇬🇷 Τι βγαίνει από τα OPTA stats;

Ανανεώθηκε:
super-league-prognostika-opta-stats-5h-agonistiki
Photo Credits: Intime Sports

Η ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή και η Stoixman Super League βιώνουν μια νέα εποχή ανάλυσης. Η OPTA κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων φιλάθλων.

Τα OPTA Stats αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές των ομάδων, οδηγώντας σε προγνωστικά Stoiximan Super League για τα ματς! Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Stoiximan.

Ας δούμε λοιπόν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία!

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Stoiximan Super League x OPTA | Στατιστικά 5ης αγωνιστικής

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά σε κάθε αγώνα της αγωνιστικής.

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

📊 Ο Βόλος έχει δεχτεί 32 γκολ σε 12 παιχνίδια της Super League εναντίον του ΠΑΟΚ, ο υψηλότερος μέσος όρος εναντίον ενός αντιπάλου στην ιστορία του στην πρώτη κατηγορία (2,67). Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League απέναντι στον Βόλο (1 Ισοπαλία), σκοράροντας 14 γκολ και δεχόμενος μόλις ένα.

➡️ Σε απόδοση 4.10 το Βet Builder με Οver 2.5 γκολ αγώνα, νίκη ΠΑΟΚ και Under 0.5 γκολ ο Βόλος στο ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ!


Άρης – Ολυμπιακός

📊 Μεταξύ των ομάδων που αντιμετώπισε τουλάχιστον 10 φορές στη Super League, ο Άρης έχει το χαμηλότερο ποσοστό νικών απέναντι στον Ολυμπιακό (18%; 23/127). Έχει χάσει 71 παιχνίδια με τους Πειραιώτες, περισσότερες ήττες έχει υποστεί μόνο από τον Παναθηναϊκό (73 Ήττες) στην ιστορία του. Ο Άρης αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στη Super League (2 Ισοπαλίες – 3 Ήττες). Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια του φέτος κρατώντας το “μηδέν“.

➡️ Σε απόδοση 3.55 ο Ολυμπιακός να κερδίσει με 1 γκολ ακριβώς στο Άρης – Ολυμπιακός!


Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

📊 Ο Παναιτωλικός έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 20 παιχνίδια του στη Super League κόντρα στον Αστέρα (11 Ισοπαλίες –  8 Ήττες), αλλά αυτή η μοναδική νίκη ήρθε στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση (2-0, Απρίλιος 2024). Ο Αστέρας είναι αήττητος στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League με τον Παναιτωλικό (2 Νίκες – 8 Ισοπαλίες).

➡️ Σε απόδοση 3.15 η ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα στο Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης!


Λεβαδειακός – ΟΦΗ

📊 Ο Λεβαδειακός έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του με τον ΟΦΗ στη Super League. Ο ΟΦΗ έχει κερδίσει τα δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στη Super League κόντρα στον Λεβαδειακό (+ 1 Ισοπαλία – 1 Ήττα), όπως και στις προηγούμενες 11 αναμετρήσεις τους (+ 1 Ισοπαλία – 8 Ήττες).

➡️ Σε απόδοση 2.72 η νίκη του Λεβαδειακού στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ!


Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

📊 Ο Πανσερραϊκός έχει χάσει όλα εκτός από ένα από τα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League με τον Παναθηναϊκό – μια νίκη με 1-0 τον Μάιο του 1992. Από την περασμένη σεζόν, ο Πανσερραϊκός έχει χάσει τα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της Super League από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (12), ενώ έχει καταγράψει τη χειρότερη διαφορά τερμάτων εκτός έδρας (-24), με 15 υπέρ και 39 κατά.

➡️ Σε απόδοση 2.22 ο Παναθηναϊκός να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός!


Ατρόμητος – Λαμία

📊 Ο Ατρόμητος έχει νικήσει τον ΠΑΣ Λαμία στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους στη Super League (Φεβρουάριος 2024), αλλά καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ συνεχόμενα παιχνίδια σε αυτή την αναμέτρηση (18 αγώνες). Στις προηγούμενες 18 αναμετρήσεις της Super League μεταξύ του Ατρόμητου (5 Νίκες) και του ΠΑΣ Λαμία (2 Νίκες) υπήρξαν 11 ισοπαλίες. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό ισοπαλιών μεταξύ ομάδων με τουλάχιστον 15 αγώνες ανάμεσά τους, στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας (61%).

➡️ Σε απόδοση 3.50 η ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα στο Ατρόμητος – Λαμία!


Καλλιθέα – ΑΕΚ

📊 Η Καλλιθέα έχει χάσει και τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της στη Super League με την ΑΕΚ, φιλοξενώντας την περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, χωρίς ποτέ να συγκεντρώσει βαθμό. Η ΑΕΚ έχει πετύχει πολλά γκολ και στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της στη Super League με αντίπαλο την Καλλιθέα (12 συνολικά), επιτρέποντάς της να κερδίσει όλα αυτά τα παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε ένα γκολ σε κάθε της επίσκεψη.

➡️ Σε απόδοση 2.72 η νίκη της ΑΕΚ και το Over 3.5 γκολ στον αγώνα Καλλιθέα – ΑΕΚ!

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Stoiximan Super League στους Betarades

H Stoiximan Super League παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά Stoiximan Super League θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια Stoiximan Super League για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης Stoiximan Super League αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ Stoiximan Super League!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα Stoiximan Super League και live τη βαθμολογία Stoiximan Super League για το League Phase.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις Stoiximan Super League Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το Stoiximan Super League στο YouTube!

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ