*4η αγωνιστική

*GG & over 2,5 στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 1,5 ημίχρονο στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Ζανκτ Πάουλι. Οι Βολφ (47′) και Τιτζ (66′) έκαναν το 2-0, προτού μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με Μπουκάλφα (74′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καμπανταγί στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αντίδραση στη βαρύτατη ήττα που γνώρισε απ’ τη Χάιντενχαϊμ έβγαλε η Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη βδομάδα, πετώντας εύκολα νοκ άουτ τη νεοφερμένη Ζανκτ Πάουλι μπροστά στο κοινό της. Μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει κάτι που πέτυχε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Είδε το σκορ να μειώνεται σε μία από τις ελάχιστες αξιόλογες στιγμές των φιλοξενούμενων οι οποίοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 85′, όταν ο Λάμπροβιτς πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Σάαντ. Οι Βαυαροί έσπασαν το ρόδι στην Μπουντεσλίγκα κι απόψε υποδέχονται τη Μάιντς, της οποίας επικράτησαν στις 7/8 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις (σ.σ. μία ήττα τον Αύγουστο 2022).

Αξίζει να σημειώσουμε πως στις 17 τελευταίες για την Μπουντεσλίγκα δεν σημειώθηκε ισοπαλία, με την Άουγκσμπουργκ να σημειώνει εννέα νίκες και οχτώ ήττες. “Η Μάιντς αποτελεί μία σκληρή αντίπαλο που ασκεί πίεση και βγάζει μαχητικό πνεύμα και νοοτροπία. Γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να περιμένουμε και είμαστε έτοιμοι”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Τόρουπ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΪΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Βέρντερ Βρέμης. Ο Ντουκς με πέναλτι στο 8′ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, απάντησε ο Λι στο 27′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κεν στο 69′. Με δέκα αγωνίζονταν η Βέρντερ Βρέμης απ’ το 60′ (Φριντλ).

Η Μάιντς βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από νωρίς στην αναμέτρηση με τη Βέρντερ Βρέμης. Είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Αμίρι (12′) και λίγο αργότερα εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του αντίπαλου πορτιέρο (σ.σ. έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του) ισοφαρίζοντας σε 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία (49′) και στο 58′ ο Κατσί με κεφαλιά άγγιξε το 2-1.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε με τη συμπλήρωση μίας ώρας, υποκύπτοντας στις θανατηφόρες αντεπιθέσεις της Βέρντερ Βρέμης. Χωρίς νίκη σε τρεις αγωνιστικές παραμένει η Μάιντς (0-2-1), την προηγούμενη σεζόν έπρεπε να περιμένει μέχρι τη 10η για να σπάσει το ρόδι.

Πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις 22 τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές (12 ισοπαλίες, εννέα ήττες): Αυτή επί της Βόλφσμπουργκ (3-1) στην τελευταία στροφή της σεζόν 2023/24. Ωστόσο διατηρείται αήττητη σε πέντε σχετικές (1-4-0). “Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, αρκεί να παίξουμε με τη γνωστή δυναμική για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”, είπε ο προπονητής Χένρικσεν.

ΜΑΪΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ