ΑΕΛ, Νταβέλης: “Για αυτούς τους λόγους απέλυσα τον Δερμιτζάκη”

Ανανεώθηκε:
νταβελης-αελ-δερμιτζακης
Photo Credits: Intime Sports

Ο Αχιλλέας Νταβέλης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, μίλησε πρόσφατα στο Metropolis 95,5, διαφωτίζοντας το κοινό σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σούπερ Λιγκ 2 Κανάλι: Μάθε πού θα δείχνει τους αγώνες!

690 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁 Κωδικός PSCOMBO
pamestoixima 300x300
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δηλώσεις του αποκαλύπτουν τη φιλοσοφία και το όραμά του για το μέλλον του συλλόγου.

➡️ Βρείτε στον σύνδεσμο Super League 2: Ολόκληρο το πρόγραμμα & οι όμιλοι (2024-2025)!

Η απόφαση για τον Δερμιτζάκη

Ο Νταβέλης ήταν ξεκάθαρος για τους λόγους απόλυσης του Παύλου Δερμιτζάκη:

“Όταν έχεις συμφωνήσει συγκεκριμένα πράγματα, περιμένεις με βάση αυτά να σου δώσει δείγματα γραφής. Όταν αυτό δεν γίνεται, τον αλλάζεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εγώ τον έφερα και τον καθιέρωσα στη Λάρισα,” τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ και την προσθήκη έμπειρων παικτών, η ομάδα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες για ομογενοποίηση, καλά αποτελέσματα και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

“Η ομάδα από την 1η Ιουνίου άλλαξε τα 2/3 των παικτών και πολλοί εξ αυτών ήταν από την πάνω κατηγορία. Στόχος ήταν η ομογενοποίηση, τα καλά αποτελέσματα και το καλο ποδόσφαιρο και δεσμευτήκαμε και οι δύο για αυτό. Αυτό δεν έγινε. Καλούμαι να προστατέψω την επένδυσή μου, λοιπόν.

Έχουμε θέσει έναν στόχο και θέλουμε έμπρακτα αποτελέσματα. Μηδενική ανοχή σε κανέναν. Ευχαριστώ τον Θεό, που πήρα την πρόκριση απέναντι στον εξαιρετικό Μακεδονικό, αλλά θα έπρεπε να πανηγυρίζω; Οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Δερμιτζάκη παραμένουν καλές, αλλά εδώ μιλάμε για δουλειά. Βάσει στοχοθέτησης, υπέρβασης και όλων των συμφωνηθέντων, η εικόνα δεν ήταν η ανάλογη”.

Η επιλογή του Βοσνιάδη

Για την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη, ο Νταβέλης εξέφρασε μεγάλη εμπιστοσύνη:

“Το βιογραφικό του δικαιολογεί τα πάντα. Είναι καταξιωμένος, έχει ανέβει πέντε φορές με ομάδες που συνεργάστηκε. Είναι ο άρχοντας των ανόδων, είναι χαμηλών τόνων, είναι ακούραστος και είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ΑΕΛ.”

690 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁 Κωδικός PSCOMBO
pamestoixima 300x300
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ