*4η αγωνιστική

*2/2 under 2,5 & N/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛ ΓΟΥΕΧΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Γουέχντα έχασε 7-1 από την Αλ Ιτιχάντ, καταφέρνοντας απλά κάποια στιγμή να μειώσει σε 2-1 με τον Αμίν στο 31’. Νωρίτερα είχε δεχθεί δύο γκολ από τους Μπενζεμά (2’), Αουάρ (13’), με άλλα πέντε τέρματα να ακολουθούν το δικό της, από τους Φαμπίνιο (45’), Μπενζεμά (46’, 89’), Αλ Γιάμι (55’), Αλ Σέχρι (87’).

Η Αλ Γουέχντα όχι απλά γνώρισε την πρώτη της ήττα, αυτή ήρθε με απρόσμενα “βαρύ” σκορ, με 7-1 (!) εκτός έδρας από την Αλ Ιτιχάντ, η μεγαλύτερη της ιστορίας της! Όσο δυνατός και αν είναι ο αντίπαλος, όσο φορμαρισμένος και αν είναι, ένα τέτοιο σκορ δημιουργεί πάντα κλυδωνισμούς.

Μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει η ομάδα του Γερμανού τεχνικού Ζινμπάουερ, που διαδέχθηκε τον Γιώργο Δώνη στην ηγεσία της, και στις δύο πρώτες αγωνιστικές έδειχνε να μην απέχει πολύ από την περσινή καλή ομάδα που τερμάτισε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια ένα παιχνίδι δεν αποτελεί ποτέ καθοριστικό παράγοντα συμπερασμάτων, ενώ σήμερα επιστρέφει στην έδρα της, εκεί που είναι ακόμη αήττητη, με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Αλ Γουέχντα Στατιστικά

*Τρία σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τρία συνεχόμενα G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ ΚΟΛΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς:Η Αλ Κολούντ έφερε 3-3 εντός έδρας με την Αλ Ορούμπα ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 10’ με τον Ντιενγκ. Όμως ισοφαρίστηκε από τον Σέρι στο 26’ και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Γκούντμουντσον στο 46’. Ισοφάρισε με τον Κογιάντο στο 52’ και παρόλο που δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Μπόατενγκ στο 77’, κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Μαολιντά στο 89’.

Η νεοφώτιστη Αλ Κολούντ δέχθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι τρία γκολ, αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να βάλει και τόσα, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, μετά την άνοδο της, με το εντός έδρας 3-3 που έφερε απέναντι στην Αλ Ορούμπα.

Ακόμη βέβαια αναζητεί την πρώτη της νίκη, χωρίς να μπορέσει να την πάρει απέναντι σε μία από τις δύο ομάδες με την οποία ανέβηκαν μαζί το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως είναι λογικό με έναν μόλις βαθμό, παραμένει πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι αναμενόμενο, αν και το κακό είναι πώς αυτό συμβαίνει έχοντας παίξει κάποια θεωρητικά βατά παιχνίδια.

Αλ Κολούντ Στατιστικά

*2/3 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*2/3 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Αλ Γουέχντα – Αλ Κολούντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ